Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Alumni-Officer
Toegevoegd op
22 september 2019
Eind Datum
20 oktober 2019
Functie naam
Communicatie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
overijssel
Plaats
Zwolle
Aanvang functie
in overleg
Loon indicatie
9
Organisatie
Deltion College
Website

Deltion College uit Zwolle zoekt een Alumni-Officer per in overleg

Jaarlijks studeren bij Deltion zo’n 4.500 studenten af om te starten met een vervolgopleiding of loopbaan. Graag willen we met deze oud-studenten contact houden. Omdat ze vanuit een ambassadeursrol een bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van ons onderwijs;
ze kunnen optreden als gastspreker, ervaringsdeskundige en inspirator. Ze kunnen zorgen voor stages, leerplekken en opdrachten in het werkveld. En ze kunnen zichzelf (of hun medewerkers) op mbo-niveau (laten) bij-, om- of herscholen tijdens hun loopbaan. Bij
het Deltion College.
Vanuit deze gedachte werken we vanuit de huidige decentrale alumni-activiteiten toe naar een faciliterend centraal alumni-beleid. Daarvoor zoeken wij een alumni-officer voor 0,8 fte. 
Deze alumni-officer gaat – in afstemming met onderwijsteams – aan de slag met het uitwerken van centraal beleid en ontfermt zich over de verdere ontwikkeling van Deltion Connect; ons netwerkplatform voor alumni, bedrijven en medewerkers.

In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitvoering van een nieuw alumni-beleid. We zoeken iemand met een goed gevoel voor verhoudingen en relaties die dat talent inzet om de verbondenheid van alumni en (andere) relaties
met Deltion te vergroten. 
Als alumni-officer pas je in de volgende profielschets:
– Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo- opleiding;
– Je beschikt over ondernemende competenties zoals 
  nieuwsgierigheid, durf, creativiteit en pro-activiteit;
– Je beschikt over een uitstekende taalbeheersing, bent kundig in 
  het opstellen van beleid en van rapportages;
– Je bent communicatief sterk, initiatiefrijk en gedreven;
– Je bent resultaatgericht maar ook een teamspeler met gevoel 
  voor community-building;
– Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen en relaties;
– Je bent in staat mee te denken en richting te geven in de 
  ontwikkeling en uitbouw van onze alumni activiteiten.

We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. De functie van alumni-officer is voorlopig ingedeeld in salarisschaal 9, na een jaar vindt een evaluatie over het takenpakket plaats.
Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bij een volledig dienstverband bedraagt € 3.789,- bruto per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn
van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 15.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.500 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.