Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Ambitieuze leerkracht groep 1-2, fulltime
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 oktober 2020
Eind Datum
14 november 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Plaats
Nieuwerkerk aan den IJssel
Aanvang functie
01-01-2021
Organisatie
obs Prins Willem Alexander
Website

Ben jij ambitieus, positief-kritisch en beschik je over een gezonde dosis humor? Dan zoeken wij jou voor groep 1-2 locatie Donge. De vacature is tot de zomervakantie met uitzicht op een baan bij Scholengroep Holland.

Ben jij ambitieus, positief-kritisch en beschik je over een gezonde dosis humor?
 
Dan zoeken wij jou! 
 
Gezocht: fulltime leerkracht (1,0 FTE) groep 1-2
1-1-2021 tot aan de zomervakantie
 
 
Scholengroep Holland biedt openbaar onderwijs op 13 scholen in de gemeenten Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Zuidplas. Ieder kind, van 0 tot 13 jaar, is van harte welkom!
We bieden onderwijs van goede kwaliteit. Voor ons betekent dit dat we uitgaan van het niveau en de behoefte van het individuele kind. Zo wordt recht gedaan aan de mogelijkheden die het in zich heeft en ontstaat er een omgeving waarin alle kinderen kunnen groeien
en bloeien. Naast de kinderen wordt er ook geïnvesteerd in iedere medewerker om te groeien in professionaliteit. Ons motto is Ontwikkelen in vertrouwen, vertrouwen in ontwikkelen.
 
Onze school:
Obs Prins Willem Alexander is onderdeel van Scholengroep Holland. Obs Prins Willem Alexander is een school met twee locaties met groep 1 tot en met 8 in de beide gebouwen.
De PWA heeft een professioneel team met 30 personeelsleden. Beide locaties hebben dezelfde directeur, maar elk een eigen intern begeleider die nauw samenwerken.
De afgelopen schooljaren is er hard gewerkt aan het opzetten van beleid rondom sociaal-emotionele ontwikkeling, coöperatief leren, thematisch werken d.m.v. Davinci (zaakvakken holistisch aangeboden) groep 3 tot en met 5 en groep 6 tot en met 8. De groepen 1-2
werken na trainingen van Harry Janssens aan thematische planning van het beredeneerd aanbod. Zij werken met het observatiesysteem Bosos. Op dit moment zijn we ‘het groepsplanloos werken’ (Van Hasselt en Gijzen) aan het borgen, waaronder het maken van school-
en groepsanalyses, analyses op leerlingniveau en werken met onderwijsplannen.
 
Wat zoeken wij? 
Vanaf 1 januari 2021 hebben we een vacature voor een fulltime leerkracht voor groep 1-2 in verband met het groeiend leerlingaantal op locatie Donge.
 

  • Ben jij een gedreven groepsleerkracht die stevig in de schoenen staat en organisatorisch en didactisch sterk is? 
  • Weet jij een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren? 
  • Ben jij communicatief sterk, flexibel, ruimdenkend en collegiaal?
  • Heb je zin om mee te denken over onderwijsvernieuwingen en hoe die vorm te geven? 
  • Ben je in het bezit van een afgeronde Pabo-opleiding?

 
 
Wat bieden wij? 
Een leuke baan, behulpzame collega’s, enthousiaste leerlingen en betrokken ouders. Je krijgt veel vrijheden, waarbij wij uitgaan van jouw professionaliteit. Waar nodig kun je altijd terugvallen op je collega’s. Daarnaast geven we jou graag de ruimte om datgene
te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om het onderwijs te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. Je wordt vanzelfsprekend onderdeel van het Scholengroep Holland team. En we bieden nog veel meer…!
Kijk hiervoor op www.werkenbijscholengroepholland.nl
 
Arbeidsvoorwaarden:
De geboden werktijdfactor is 1,0 FTE op 5 dagen conform CAO PO.
Je ontvangt een aanstelling voor bepaalde tijd (1-1-2021 t/m 31-7-2021). Na deze periode zijn er wellicht mogelijkheden binnen de Scholengroep of de PWA voor een nieuwe aanstelling.
 
Informatie? 
Voor informatie kun je altijd bellen met Sandra Hunnego (directeur)
 
Interesse?  
Motivatiebrief met CV graag mailen naar: directie@obspwa.nl
Sluitingsdatum: 23 oktober 2020.
Gesprekken zullen plaatsvinden in week 44, voor 1 november is de procedure afgerond.
 
 

Obs Prins Willem Alexander is onderdeel van Scholengroep Holland. Obs Prins Willem Alexander is een school met twee locaties met groep 1 tot en met 8 in de beide gebouwen.
De PWA heeft een professioneel team met 30 personeelsleden. Beide locaties hebben dezelfde directeur, maar elk een eigen intern begeleider die nauw samenwerken.
De afgelopen schooljaren is er hard gewerkt aan het opzetten van beleid rondom sociaal-emotionele ontwikkeling, borgen coöperatief leren, thematisch werken d.m.v. Davinci (zaakvakken holistisch aangeboden) groep 3 tot en met 5 en groep 6 tot en met 8. De groepen 1-2 werken na trainingen van Harry Janssens aan thematische planning van het beredeneerd aanbod. Op dit moment is ‘het groepsplanloos werken’ (Van Hasselt en Gijzen) geïntroduceerd en zijn de eerste stappen gezet tot schoolanalyses en opstellen en werken met onderwijsplannen.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.