Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Applicatiebeheerder Magister
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
6 augustus 2018
Eind Datum
1 oktober 2018
Niveau
HBO
Functie naam
ICT-medewerker
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0.5
Organisatie
Hoofdvaart College
Loon indicatie
Afhankelijk van capaciteiten en ervaring
Aanvang functie
zsm
Website
Plaats
Hoofddorp

Applicatiebeheerder Magister 0,5 FTE

Sta jij stevig in je schoenen en lees jij Magister en organisatiemodellen als een boek, dan is deze functie als applicatiebeheerder Magister iets voor jou.
Het betreft een functie op het Hoofdvaart College in Hoofddorp. Deze functie is per 1 augustus 2018 beschikbaar. Wanneer je direct beschikbaar bent, ben je welkom om samen het nieuwe schooljaar in Magister te helpen bouwen.
 
We zijn als VMBO school volop bezig met de vernieuwing van ons onderwijsprogramma. We zijn op zoek naar iemand die met een frisse blik kijkt naar de spannende vernieuwingen in het VMBO en manier waarop die in de schoolorganisatie ingepast worden. Magister en
het roosterprogramma zijn de basis voor de organisatie. 
  
Als Magister applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het bouwen van de organisatie in Magister en zorg je er voor dat er vier keer per jaar rapportages in de vorm van rapporten en cijferlijsten gedaan kan worden. Je werkt daarin nauw samen met de roostermakers,
de examensecretaris, de collega’s in de administratie en de teamleiders. Je acteert als teamspeler in een dynamisch proces waarbij een open houding en proactief sleutelwoorden zijn. .

Zie jij jezelf in deze functie? Reageer dan snel!

– ervaring als applicatiebeheerder Magister
– een proactieve teamspeler
– een doorzetter
– relativeringsvermogen en humor

Vanuit het Hoofdvaart College en vanuit de Dunamare Academie bieden wij onze medewerkers diverse opleidingsmogelijkheden.
Salaristrede is afhankelijk van capaciteiten en ervaring.
Daarnaast bieden wij gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

We zijn een school voor VMBO met ongeveer 700 leerlingen.
Het streven is om aantrekkelijk vormend beroepsonderwijs aan te bieden, aansluitend bij de mogelijkheden en belangstelling van de leerling. Docenten van het Hoofdvaart College werken in teams die rondom een bepaalde groep leerlingen zijn gevormd. Daarmee realiseren we een kleinschalige leeromgeving en investeren we in de relatie met leerlingen.
Het Hoofdvaart College is volop in ontwikkeling naar een professionele en eigentijdse school. Hiervoor zijn we voortdurend op zoek naar versterking van ons team met mensen die hun specifieke vakbekwaamheid weten te combineren met inzet voor de kwaliteit van onderwijs en organisatie van de school als geheel. Er wordt een groot beroep gedaan op flexibiliteit en medeverantwoordelijkheid. 
Daarbij voorzien we in ondersteuning middels collegiale samenwerking door het werken in teams, een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers en eventueel individuele coaching. We vertrouwen erop dat onze dynamische werkomgeving mensen zal stimuleren mee te denken over verbeteringen in ons onderwijs met als doel: optimale prestaties, voldoende zelfvertrouwen bij leerlingen en daarmee zelfredzaamheid in een steeds complexer wordende samenleving.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.