Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Assistent Roostermaker (0,6 fte)
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
3 september 2020
Eind Datum
18 oktober 2020
Functie naam
Roostermaker
Niveau
HBO
Provincie
utrecht
Plaats
Amersfoort
Aanvang functie
1-11-2020
Organisatie
Het Nieuwe Eemland
Website

Het Nieuwe Eemland uit Amersfoort zoekt een Assistent Roostermaker (0,6 fte) per 1-11-2020

Ben jij iemand die het leuk vindt om een actieve bijdrage te leveren aan de totstandkoming van de roosters en het verwerken van dagelijkse roosteraanpassingen? Dan hebben wij een baan voor jou! Het Nieuwe Eemland heeft namelijk per 1 november een vacature als Assistent Roostermaker voor 0,6 fte.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met het maken van de dagroosters en je voert de dagelijkse roosteraanpassingen door. Daarnaast assisteer je de Hoofd Roostermaker bij het doorvoeren van wijzigingen in roosters dan wel het samenstellen van nieuwe roosters na aanleiding van ziektevervangingen, personeelsmutaties en verschillende vormen van verlof.

Ook ga je aan de slag met het samenstellen van bijzondere roosters zoals het toets- en examenrooster, het vergaderrooster en het lesrooster tijdens excursies en oudergesprekken. Natuurlijk zorg je er ook voor dat al deze roosters en roosterwijzigingen tijdig verspreid worden onder docenten, medewerkers en leerlingen.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij vinden het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een prachtige opleidingskans tot ervaren roosterprogrammeur;
 • een marktconform salaris in schaal 6 van de CAO VO (inschaling afhankelijk van je ervaring);
 • een vaste eindejaarsuitkering van 8%;
 • persoonlijk opleidingsbudget;
 • Mogelijkheid tot deelname aan de cafetariaregeling en het fietsplan.


Waar kom je te werken?

Het Nieuwe Eemland is een school voor gymnasium, vwo, havo en mavo. De school heeft 1100 leerlingen en 110 medewerkers in een rijksmonument aan de Daam Fockemalaan. De rustige omgeving zorgt voor een goed onderwijsklimaat. Grootte, ligging en alle faciliteiten op een locatie maken de school tot een veilige leeromgeving.

Tijdens de middagpauze kun je samen met je collega’s een heerlijke wandeling maken in de mooie omgeving, van een lekkere kop koffie drinken in de moderne medewerkersruimte.

In jouw functie werk je samen met de Hoofd Roostermaker.

Wie zoeken wij?

Je typeert jezelf als iemand met oog voor detail. Je werkt netjes en bent proactief in het oplossen van problemen. We werken op dit moment met het programma Untis, dus het is zeker een pré als je hier al ervaring mee hebt.

  Kom je bij ons werken?

  Enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 18 september via de onderstaande solliciteer knop. Voor vragen kun je natuurlijk contact met ons opgenomen. Mail je vraag naar Tessa van Drie, HR Medewerker: t.van.drie@hetnieuweeemland.nl.

  Het Nieuwe Eemland is een school voor gymnasium, vwo, havo en mavo. De school met bijna 1.200 leerlingen en zo’n 140 medewerkers is gevestigd in een prachtig rijksmonument aan de Daam Fockemalaan. De rustige omgeving zorgt voor een goed onderwijsklimaat. Grootte, ligging en alle faciliteiten op één locatie maken de school tot een veilige leeromgeving.

  Onze school is een gemeenschap met een grote betrokkenheid tussen leerlingen en docenten en andere medewerkers. Deze betrokkenheid voelen we ook van ouders en verzorgers. Het Nieuwe Eemland is een buitengewone school waar leerlingen zich thuis voelen en waar elke leerling zichzelf mag én kan zijn!

  Laatste vacatures

  Nieuwsbrief
  Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.