Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
AVO Docent (Fulltime)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
13 november 2018
Eind Datum
17 december 2018
Functie naam
AVO mentor
Niveau
HBO
Aantal uur per week
40 uur
Plaats
Den Bosch
Organisatie
NIVVO Speciaal Onderwijs Den Bosch
Website

NIVVO Speciaal Onderwijs Den Bosch uit Den Bosch zoekt een AVO Docent (Fulltime) per

Ben jij per direct beschikbaar en krijg jij energie van leerlingen met een hoger energiegehalte en sta je stevig in je schoenen? Solliciteer dan snel wat dan zijn deze leerlingen op zoek naar jou.

Functie
Voor een VSO school in de omgeving van Tilburg zijn we per direct op zoek naar een AVO docent. Ben jij fulltime beschikbaar en wil je voor deze leerlingen echt het verschil maken. Dan zijn we op zoek naar jou!

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde PABO-opleiding en/of je hebt een 2 graads bevoegdheid;
  • Je hebt een Master SEN of je bent bereid deze opleiding te gaan volgen;
  • Je hebt affiniteit en ervaring met zeer moeilijk lerende kinderen (pubers), Cluster 4
  • Je kan goed zelfstandig werken maar werkt ook graag samen met collega’s;
  • Je bent creatief en initiatiefrijk;
  • Je bent full-time beschikbaar ;
  • Je bent een kei in het brengen van structuur;
  • Je bent duidelijk. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt.

Inlichtingen
Johan Keimpema
0318 506926

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.