Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
AVO Docent Invalpool
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
10 september 2020
Eind Datum
9 november 2020
Functie naam
AVO mentor
Niveau
HBO
Aantal uur per week
16 uur
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Organisatie
NIVVO Speciaal Onderwijs Amsterdam
Website

NIVVO Speciaal Onderwijs Amsterdam uit Amsterdam zoekt een AVO Docent Invalpool per

Voor een scholengroep in de regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar een flexibele invaldocent. Ben jij een échte ‘vliegende keep’ dan nodig ik je graag uit om deze bijzondere vacature te bespreken.

Functie
Deze VSO school cluster 4 groeit enorm, het focust zich op de leerling. Zowel de pedagogiek als didactiek staan hoog in het vaandel. Ze hebben AVO en vakdocenten rondlopen die het kind prikkelen en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Ze hebben een hecht team die veel samenwerkt.

Wij zoeken een AVO docent die ervaring heeft met het geven van didactisch en inhoudelijk les van de AVO vakken. Jij weet je te onderscheiden van de stereotype docent. Structuur en stabiliteit bieden in een klas met veel onrust dat biedt jij van nature. Je bent een AVO docent die een veilige omgeving creëert en door middel van jouw pedagogische klimaat weet je de leerlingen te prikkelen met passende leerstof.

Flexibiliteit en geduld zijn eigenschappen die van groot belang zijn bij deze functie. Je zal voor verschillende klassen worden ingezet en daarom vind jij het leuk dat er afwisseling is. De klassen zijn al uit balans maar jij weet die rust en orde weer terugbrengen.

Functie eisen

  • Je beschikt over een lesbevoegdheid PABO en/of tweedegraads;
  • Je hebt een master SEN (pré);
  • Ervaring binnen het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs of ervaring met vergelijkbare doelgroep;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 0,4 fte.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

  • Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
  • Een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
  • Professionele begeleiding en coaching;
  • Vrij tijdens de schoolvakanties;
  • Minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwiijs!

Inlichtingen
Hanan El Marzguioui
0651898869

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.