Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
AVO Docent
Dienstverband
vast
Toegevoegd op
28 februari 2019
Eind Datum
29 april 2019
Functie naam
AVO mentor
Niveau
HBO
Aantal uur per week
40 uur
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Organisatie
NIVVO Speciaal Onderwijs Amsterdam
Website

NIVVO Speciaal Onderwijs Amsterdam uit Amsterdam zoekt een AVO Docent per

Ben jij allround en een energieke AVO docent of heb je de de ambitie om in het voortgezet speciaal onderwijs te werken dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
NIVVO is voor een school in Noord-Holland op zoek naar een AVO docent. Je geeft les op een leuke VMBO-school waar leerlingen elke dag het beste uit zichzelf halen, krijg jij energie van lesgeven en deze speciale leerlingen?

Het is een school waar leerlingen op VMBO+ en Mavo niveau les krijgen. De doelgroep typeert zich verder als een lichte cluster 4 op een school waar je veel ondersteuning krijgt.

Functie eisen

 • Je hebt de PABO afgerond OF je hebt een 2e graads lesbevoegdheid (het liefst in algemeen vormende vakken)
 • Je hebt ervaring met Cluster 4 onderwijs (pré)
 • Je staat stevig in je schoenen;
 • Je bent duidelijk, je zegt wat je doet en doet wat je zegt;
 • Je bent pedagogisch en didactisch sterk;
 • Je kan goed samenwerken met het team van professionals en je collega’s
 • Je kan planmatig handelen;
 • Je bent creatief en initiatiefrijk.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
 • professionele begeleiding en coaching;
 • vrij tijdens de schoolvakanties;
 • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Desiree Gil Corral
0318 506926

Desiree Gil Corral
06 5189 8869
d.gilcorral@nivvo.nl

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.