Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
AVO docent
Toegevoegd op
21 november 2018
Eind Datum
19 januari 2019
Functie naam
AVO mentor
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
utrecht
Plaats
Maarsbergen
Aanvang functie
22-11-2018
Loon indicatie
LB
Organisatie
VSO de Sprong
Website

Voor VSO de Sprong in Maarsbergen 3 dagen per week

VSO de Sprong Maarsbergen is een open jeugdzorgsetting waar jongeren onderwijs volgen met gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen in de leeftijd 12-18 jaar. De school ligt in een bosrijke omgeving van Valkenheide, de terreinlocatie van Interrmetzo
in Maarsbergen. De school en de behandelcentra zijn zo gelegen, dat  ze elkaar kunnen aanvullen. VSO De Sprong werkt nauw samen met VSO de Sprong Lindenhorst in Zeist, VSO Heuvelrug College (arbeid en dagbesteding) en SO Noorderlicht in Zeist (speciaal onderwijs).
Deze scholen zijn eveneens onderdeel van Intermetzo. De samenwerking tussen de scholen komt de verdergaande ontwikkeling van de onderwijskwaliteit ten goede. Samen bieden de scholen een breed scala aan leermogelijkheden.

Wat is er te doen 
Naast het lesgeven krijg je de ruimte om jouw onderwijsvisie te vertalen in een onderwijsprogramma op maat. De leerlingen werken met een individueel ontwikkelingsperspectiefplan. In overleg met de onderwijscoördinator sluiten jouw lessen met de juiste tools
hier prikkelend  op aan. Je werkt samen met het onderwijsteam om leerlingen de nodige leervaardigheden op te laten doen en zo een goede start te geven op de arbeidsmarkt of voor een vervolgopleiding.
 

Wie ben jij
Jouw creativiteit werkt aanstekelijk en je weet jouw passie voor Algemeen Vormend Onderwijs over te brengen op de leerlingen binnen de Lindenhorst. Je vindt het een uitdaging om jouw leerlingen via het aanleren van schoolse vaardigheden in hun kracht te zetten.
Je hebt een nuchtere kijk op het leven en weet via jouw wijze van lesgeven structuur te bieden en verbinding te maken. Je hebt een stevige persoonlijkheid, je houdt van uitdagingen en je bent in staat leerlingen te coachen.

Wij zoeken een enthousiaste docent die vorm en inhoud wil geven aan het algemeen vormend onderwijs van VSO de Sprong en de volgende kennis en ervaring meebrengt:

  • Je bent een enthousiaste en betrokken collega met een flexibele werkhouding;
  • Je hebt een hbo PABO afgerond ; 
  • Bij voorkeur heb je een afgeronde hbo-SEN opleiding of je bent  bereid deze te behalen;
  • Je hebt affiniteit met de cluster 4 doelgroep.

Arbeidsvoorwaarden

  • Het salaris bedraagt maximaal € 4.228,– (schaal L11) van de CAO PO, gebaseerd op een fulltime dienstverband van 40 uur;
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform cao PO en bieden onder andere de mogelijkheid voor een collectieve ziektekostenverzekering en korting op  andere verzekeringen en diverse opleidingsmogelijkheden.
  • Ook maakt een einde jaarsuitkering deel uit van de arbeidsvoorwaarden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.