Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Baliemedewerker
Functie naam
Administratief Medewerker
Toegevoegd op
16 april 2019
Eind Datum
16 juni 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
01-08-2019
Loon indicatie
5
Organisatie
Mavo Centraal
Website

Wij zijn op zoek naar een collega die het eerste aanspreekpunt is als je binnenkomt en de balie- en telefoonwerkzaamheden verricht.

Midden in Rotterdam ligt Mavo Centraal. Een kleinschalige school waar leerlingen en medewerkers elkaar kennen. Ons motto is ontdekken, onderzoeken en ontwikkelen. Daar hoort een nieuwsgierige houding bij. Wij willen dat onze school die plek is waar je
graag naartoe komt omdat we met elkaar bouwen en iedereen vanuit zijn eigen rol een bijdrage levert aan dat proces, leerlingen en medewerkers.
 
Wij zijn op zoek naar een baliemedewerker voor Mavo Centraal. Een collega die het eerste aanspreekpunt is als je binnenkomt en de balie- en telefoonwerkzaamheden verricht. De baliemedewerker is daarnaast verantwoordelijk voor de absentieregistratie en de verzuimcoördinatie.
 
Salarisschaal 5, fulltime, 1,0 fte

Kennis, vaardigheden en persoonlijke eigenschappen:

  • Functionele kennis van Nederlandse spelling en grammatica
  • Vaardig in het gebruik van geautomatiseerde informatiesystemen
  • Mondeling en schriftelijke communicatief vaardig
  • Klantvriendelijk en gastvrij
  • Flexibel

 
Indien je jezelf herkent in bovenstaand profiel, nodigen we je graag uit voor een kop koffie om kennis te maken. Na ontvangst van je CV en motivatie nemen we uiterlijk binnen een week na sluitdatum van de vacature, contact met je op.
 

Conform CAO VO

Midden in Rotterdam ligt Mavo Centraal. Een kleinschalige school waar leerlingen en medewerkers elkaar kennen. Ons motto is ontdekken, onderzoeken en ontwikkelen. Daar hoort een nieuwsgierige houding bij. Wij willen dat onze school die plek is waar je graag naartoe komt omdat we met elkaar bouwen en iedereen vanuit zijn eigen rol een bijdrage levert aan dat proces. Leerlingen en medewerkers.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.