Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
basisschoolleerkracht of Lio stagiaire
Dienstverband
Toegevoegd op
4 december 2019
Eind Datum
13 december 2019
Functie naam
Liostagiaire
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Stolwijk
Aanvang functie
6 januari 2020
Organisatie
Stichting Onderwijs Primair
Website

Leerkracht óf 4e jaars PABO student (m/v) voor een instroomgroep van OBS Kiezel en Kei in Bergambacht (1.0 fte of parttime).

Méér dan Kennis
Kiezel en Kei is een school waar de kinderen naartoe komen om zich een aantal vaardigheden en houdingen eigen te maken, maar vooral ook om kennis en inzicht op te doen.
Kiezel en Kei wil kinderen de kans geven om hun eigen mogelijkheden te ontplooien. Ze moeten leren om zelfstandig, verantwoordelijk, creatief en kritisch te kunnen leven. Onze school is steeds in ontwikkeling, past nieuwe onderwijskundige ideeën toe en heeft
zorg voor alle kinderen.
Kunst, cultuur en muziek krijgt op onze school veel aandacht. Er is op school een muziekdocent en een cultuurcoördinator. Tevens geven we vanaf groep 1 Engels en benutten wij werkvormen van het coöperatief leren.

De vacature
Obs Kiezel en Kei zoekt een lieve, enthousiaste juf of meester voor de instroomgroep. De groep start met een klein aantal kleuters, maar zal een volwaardige klas worden. Ben jij al bekend met de methodes ‘Kijk’ en ‘Kleuterplein’ dan is dat een mooie pré.
Na de invalperiode zijn er diverse mogelijkheden, zowel parttime als fulltime. We bieden aanstellingen in onze vervangingspool of op een vaste locatie binnen onze stichting.
Aangezien we de groep op 6 januari willen laten starten, willen wij de motivatiebrieven voor 10 december ontvangen.
Voor meer informatie kun je onze website bezoeken of bel even met Marieke Hagenaars, directeur, bereikbaar op 0182 351480

Stichting Onderwijs Primair
Stichting Onderwijs Primair biedt passend onderwijs aan kinderen op achttien basisscholen in een mooi landelijk gebied in de Krimpenerwaard en Lopikerwaard en staat voor eigentijds openbaar onderwijs.
Spreekt onze vacature jou aan? Dan zien wij jouw motivatiebrief tegemoet!
E-mailadres: vacatures@onderwijsprimair.nl

Lesbevoegdheid of studerend hiervoor.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.