Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Beeldende Vorming en Kunst Algemeen
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
27 september 2018
Eind Datum
27 oktober 2018
Functie naam
Beeldende Vorming
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca 0,5 - 0,6
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Hellevoetsluis
Organisatie
PENTA college CSG Jacob van Liesveldt
Website

PENTA college CSG Jacob van Liesveldt uit Hellevoetsluis zoekt een Beeldende Vorming en Kunst Algemeen per

PENTA college CSG Jacob van Liesveldt is op zoek naar een enthousiaste docent Beeldende Vorming voor het tweetalig onderwijs. De vacature betreft een omvang van ca 0,5 – 0,6 fte.
 
Jacob van Liesveldt is een school voor mavo, havo en vwo. ‘De Jacob’ is een prettige school met veel kansen en mogelijkheden waar leerlingen hun talent(en) leren gebruiken. Een school waar je gezien wordt! Jacob van Liesveldt biedt tweetalig onderwijs aan voor
havo en vwo. Als cultuurprofielschool heeft het Jacob veel buitenroosteractiviteiten voor alle leerlingen.
 
De inhoud van de functie:
Er zal voornamelijk les worden gegeven in de onderbouw havo en vwo leerjaar 1 t/m 3 en een klas CKV in 4-havo. De lessen worden in het Engels gegeven. Kennis van het vak Kunst Algemeen en ervaring met CKV in de bovenbouw strekt tot de aanbeveling.
 
Dit zijn jouw kwaliteiten:
Je bent bekend met de 5 rollen van de leraar. Je weet activerende didactiek goed toe te passen in je lessen en je zorgt voor voldoende differentiatie.
 
Je bezit een zelfstandige werkhouding en organisatorische capaciteiten. Je bent vaardig in het begeleiden van groepen leerlingen in verschillende werkvormen. Je werkt zowel goed zelfstandig als in teamverband en hebt de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid.
Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende werkhouding (in- en extern) en goede contactuele vaardigheden. Bovendien kun je je inleven in de doelgroep en vind je het leuk om jongeren te stimuleren om te leren. Ook blijf je bij op je vakgebied door zelf actief
nieuwe kennis te verwerven. We verwachten betrokkenheid bij de school als christelijke instelling en affiniteit met het voortgezet onderwijs.
 
Wat bieden wij?
We bieden je een uitdagende en afwisselende functie  in een slagvaardige organisatie, waar teamgeest samengaat met een grote mate van individuele verantwoordelijkheid. Inschaling en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao VO. Het PENTA college CSG kent
verder een gunstige vakantieregeling en ruime scholingsmogelijkheden.
 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer W. van den Eshof, rector van PENTA college CSG Jacob van Liesveldt, telefoonnummer 0181-316866.
 

Het PENTA college CSG is een brede scholengemeenschap met vestigingen in de regio Voorne-Putten-Rozenburg-Rotterdam. Op onze scholengemeenschap leveren ongeveer vijfhonderd personeelsleden vanuit de inspiratie door het evangelie en in een sfeer van openheid en respect dagelijks hun bijdrage aan kwalitatief goed onderwijs aan ruim vijfduizend leerlingen.

Zeven vestigingen
Het PENTA college CSG bestaat uit zeven vestigingen voor christelijk voortgezet onderwijs. De scholen staan in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Rotterdam-Rozenburg en Rotterdam-Hoogvliet. PENTA is een organisatie met een breed onderwijsaanbod, van vmbo tot gymnasium. Al onze vestigingen, ook de grote, hebben we naar 'de menselijke maat' georganiseerd. Hierdoor kennen docenten en leerlingen elkaar en dat vormt een belangrijke voorwaarde om je op school thuis te voelen.

Ontwikkeling
Ons onderwijs is degelijk, uitdagend en gericht op leren en ontwikkelen. Naast een stevig basisprogramma is er veel ruimte voor de ontwikkeling van talent en vorming van de hele mens. We streven ernaar om onze leerlingen op het hoogste niveau te laten slagen. Daarnaast staan we de leerlingen bij in hun persoonlijkheidsontwikkeling en ontwikkeling van zelfredzaamheid. We doen dat vanuit onze christelijke traditie en bieden onze leerlingen een stevig fundament voor het ontwikkelen van een eigen levensbeschouwelijke visie op geloof, mens en samenleving.

Kansen en mogelijkheden
We zijn ervan overtuigd dat onder regie en verantwoordelijkheid van de docent de rol van de technologie in het onderwijsproces de komende jaren verder zal toenemen. We zien daarbij volop kansen en mogelijkheden om met de inzet van technologie het onderwijsproces verder te verbeteren en uitdagender te maken. Er zullen meer mogelijkheden ontstaan om maatwerk te leveren. Binnen PENTA is onze communicatie erop gericht om iedereen tijdig en goed te informeren, zowel intern (personeel) als extern (leerlingen, ouders, andere belanghebbenden). Contact met de ouders vinden we belangrijk. We weten dat de succeskans van leerlingen door actieve betrokkenheid van hun ouders aanzienlijk wordt vergroot.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.