Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
(beginnend) docent/mentor
Functie naam
Groepsleerkracht
Toegevoegd op
8 oktober 2019
Eind Datum
8 november 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4000 -1,0000
Dienstverband
tijdelijk, vast
Plaats
Hoorn (nh)
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
LB cao-VO
Organisatie
Stichting Trigoon, Praktijkschool West-Friesland
Website

onderwijs geven (AVO) aan en begeleiden van leerlingen binnen het praktijkonderwijs

Het betreft werken bij de Praktijkschool in Hoorn.

We hebben een mooie job voor een beginnend docent die t/m leerjaar 3 wordt ingezet voor de AVO vakken. Ben je een beginnend docent en ben je voor 0,8000 beschikbaar dan is er ruimte voor extra begeleiding en kennismakingen met andere vormden van (speciaal)
onderwijs binnen Trigoon. Ben je voor minder uren beschikbaar dan kijken we hoe we e.e.a kunnen invullen.

Daarnaast hebben we ruimte voor een parttime docent/mentor voor met name  het vierde leerjaar. Dinsdag en woensdag zijn in ieder geval werkdagen.

Bij voorkeur beschik je over een PABO diploma, maar een diploma van een lerarenopleiding 2e graad is ook mogelijk. Affiniteit met jongeren met leer- en/of gedragsproblemen is voorwaardelijk voor het goed kunnen uitoefenen van de functie.

 

Het betreft een tijdelijke baan met de intentie om deze na afloop om te zetten in vaste benoeming, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte.

 

Onder Stichting Trigoon vallen zeven scholen voor (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs, waaronder twee scholen voor praktijkonderwijs (Praktijkschool West-Friesland, Hoorn en Praktijkschool West-Frieland, Stede Broec), een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs (De Stormvogel) in Hoorn , een school voor Speciaal Onderwijs (De Eenhoorn) in Hoorn en drie basisscholen  voor kinderen met een speciale onderwijsbehoefte (De Piramide en De Wissel) in Hoorn en ('t Palet) in Stede Broec. Daarnaast is een Integraal Kind- en Expertise Centrum (IKEC) volop in ontwikkeling.

De praktijkschool kent verschillende uitstroomprofielen en leidt toe naar arbeid of vervolgonderwijs

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.