Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Beleidsadviseur examinering & diplomering
Dienstverband
Toegevoegd op
20 november 2020
Eind Datum
20 december 2020
Functie naam
Beleidsadviseur
Niveau
HBO
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hilversum
Organisatie
Bestuurskantoor Luzac
Website

Bestuurskantoor Luzac uit Hilversum zoekt een Beleidsadviseur examinering & diplomering per

Jouw kennis van toetsing, examinering en diplomering zet je in bij de grootste en allerbeste particuliere onderwijsinstelling voor het voortgezet onderwijs!

Als adviseur toetsing, examinering & diplomering ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van alle landelijke toetsen en examens en het beleid dat hierop gevoerd wordt.  Dit wordt centraal vanuit het hoofdkantoor in Hilversum gecoördineerd.

Jij adviseert onze sectieleiders en rectoren op het gebied van toetsing en examinering en hebt regelmatig contact met hen over o.a. de inhoud van de examens. Verder stuur je de examencommissies van de vestigingen aan.

Je werkt veel samen met de (beleids-)adviseur kwaliteit en doet samen verbetervoorstellen op het gebied van kwaliteit en onderwijsontwikkeling.

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in het voortgezet onderwijs en aantoonbare ervaring met onderwijsinhoud & kwaliteit.
  • Je hebt goede kennis van wet- en regelgeving op het gebied van onderwijs.
  • Je weet jouw advies op de juiste manier over te brengen, met de juiste toon.
  • Je bent van nature een verbinder en legt makkelijk contact met mensen.
  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden: je kunt kosteloos opleidingen en trainingen volgen op het gebied van onderwijskunde en bedrijfskunde.
  • Een kleinschalige en professionele werkomgeving; waarbij professioneel staat voor kwaliteit, commercieel en dienstverlenend.
  • 32 tot 40 uur per week.
  • Luzac biedt 30 vakantiedagen.
  • Korting op een collectieve zorgverzekering.

Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.