Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Beleidsmedewerker kwaliteitszorg
Functie naam
Kwaliteitsmedewerker
Toegevoegd op
30 juni 2020
Eind Datum
24 juli 2020
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 0,6
Dienstverband
Tijdelijk
Plaats
Hengelo
Aanvang functie
14-09-2020
Loon indicatie
OOP 10
Organisatie
Scholengroep Carmel Hengelo
Website

Scholengroep Carmel Hengelo uit Hengelo zoekt een Beleidsmedewerker kwaliteitszorg per 14-09-2020

Ben jij een innovatieve onderwijskundige en ga jij graag de uitdaging aan om de kwaliteit van het voortgezet onderwijs te helpen verbeteren? Haal jij voldoening uit het ondersteunen van schoolleiders en docenten zodat ze systematisch inzicht krijgen
in de kwaliteit van het onderwijs? Dan maken we graag kennis met je!

Jij geeft kwaliteitszorg een impuls
Dit is een mooie klus voor een professional met kennis en ervaring in het ontwikkelen en beheren van kwaliteitszorg in het onderwijs!
Als beleidsmedewerker kwaliteitszorg ontwikkel je het kwaliteitszorgbeleid voor de scholen van Scholengroep Carmel Hengelo. Voor het directieteam en de schoolleiders ben je de sparringpartner op het gebied van onderwijskwaliteit. Met jouw positief-kritische
instelling  rapporteer je relevante informatie, geef je inzicht in de stand van zaken en voorzie je de schoolleiding van passende adviezen omtrent kwaliteitszorg.

In de periode van half september tot februari zal het speerpunt de voorbereiding op een of meerdere inspectiebezoeken in schooljaar 2020-2021 zijn. Overige werkzaamheden zullen liggen op o.a. de ontwikkeling van onderwijsrapportages, managementrapportages,
tevredenheidsonderzoeken van ouders en leerlingen en tussentijdse onderwijsresultaten.

Maar deze functie biedt meer: samen met de scholen en/of centrale directie bereid je audits en visitaties voor. Ook begeleid je deze. Verder speel je een actieve rol in de contacten met de onderwijsinspectie, maatschappelijke instellingen en andere (onderwijs)organisaties.

Heb jij het in je?
Je hebt minimaal een afgeronde hbo/wo-opleiding, bij voorkeur een opleiding onderwijskunde of een inhoudelijk vergelijkbare studie. Het ontwikkelen en beheren van kwaliteitszorg in het (voortgezet) onderwijs is jouw specialiteit en ervaring met bovengenoemde
speerpunten is een pre.

Je onderhoudt goede contacten met de verschillende spelers (docenten, coördinatoren, schoolleiders, centrale directie), weet de juiste mensen te betrekken en als echte verbinder kun je de organisatie in beweging krijgen.

Als pro-actieve ondersteuner heb je een klantgerichte en dienstverlenende werkhouding en ben je in staat werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. In je aanpak ben je accuraat en pragmatisch. Je kunt jouw visie en ideeën zowel mondeling als schriftelijk duidelijk
overbrengen.

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor havo, atheneum, gymnasium en vmbo. Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel
College Borne, Twickel College Delden, C.T. Stork College en Avila College. Binnen de scholengroep werken ongeveer 400 medewerkers voor ongeveer 4.000 leerlingen op 6 locaties.

Als beleidsmedewerker kwaliteitszorg maak je deel uit van het Team Bedrijfsvoering & Ondersteuning (B&O). Dit is de gemeenschappelijke ondersteunende dienst binnen Scholengroep Carmel Hengelo.

Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege, een schoolbestuur waar 12 instellingen voor voortgezet onderwijs toe behoren. Binnen deze stichting bestaat op het gebied van kwaliteitszorg ook een netwerk van professionals waarmee je
kennis kunt delen en sparren.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,6 fte, tijdelijk wegens zwangerschapsvervanging.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal 10) bruto per maand bij een volledige werkweek. 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.  

De Arcade maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Aanvullende informatie
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij mevrouw Esmée ter Beek, teamleider Bedrijfsvoering & Ondersteuning, telefoonnummer: 06 – 36 40 55 47.
Website Scholengroep Carmel Hengelo: www.carmelhengelo.nl 

Heb je interesse in deze functie?
Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline. 

De gesprekken zullen plaatsvinden na de zomervakantie in week 34.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 10).

Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.