Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Beloon jij onze medewerkers? 
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
21 december 2018
Eind Datum
20 januari 2019
Functie naam
Salarisadministrateur
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hilversum
Aanvang functie
liefst 1 februari 2019
Organisatie
Stichting CVO 't Gooi
Website

Stichting CVO 't Gooi uit Hilversum zoekt een Beloon jij onze medewerkers?  per liefst 1 februari 2019

Bij de scholengroep van CVO ‘t Gooi in Hilversum verzorgen bijna 300 medewerkers aan vier scholen het onderwijs voor zo’n 2450 leerlingen. Als Service Bureau zorgen wij er onder meer voor dat al onze medewerkers hun salaris krijgen. Onze Wil heeft een baan gevonden waar ze op de fiets naartoe kan. Ben jij onze nieuwe medewerker PSA en wil je met ons mee ontwikkelen? Kom verder!

Je past in deze vacature als je een PDL hebt en bij grote voorkeur ervaring als salarisadministrateur in het onderwijs. Wij zijn een klein team dat samen bezig is om steeds betere professionele en zorgvuldige dienstverlening te bieden aan de medewerkers en managers van onze stichting. Jij wordt verantwoordelijk voor de salarisadministratie en het is fijn als je snel zelfstandig kunt werken. Daarnaast ga je een deel van de personeelsadministratie verzorgen. We zijn bezig om de werkprocessen te stroomlijnen en te automatiseren. Wil jij daar een bijdrage aan leveren? Dan ben je extra welkom.

De omvang van de baan is 0,5 fte. Heb je belangstelling en wil je solliciteren? Graag! Stuur je mail naar L.Stavenuiter@cvogooi.nl. Wil je eerst meer informatie? Mail mij dan je vraag en laat weten of en wanneer ik je terug kan bellen.

Stichting CVO 't Gooi verzorgt onderwijs van hoge kwaliteit, van gymnasium tot leerwegondersteunend beroepsonderwijs, op vier vestigingen in Hilversum. Elke vestiging richt zich op een specifiek segment van dit aanbod en kenmerkt zich door een eigen cultuur.

De scholen zijn:
Comenius College, voor gymnasium, atheneum, havo en mavo;
De Savornin Lohman, voor mavo en havo-onderbouw;
Hilfertsheem-Beatrix, voor vmbo;
College de Opmaat, voor leerwegondersteunend beroepsonderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.