Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Ben jij onze nieuwe leraar biologie? Kom verder!
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
21 december 2018
Eind Datum
20 januari 2019
Functie naam
Biologie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hilversum
Aanvang functie
z.s.m. in januari 2019
Organisatie
Stichting CVO 't Gooi
Website

Stichting CVO 't Gooi uit Hilversum zoekt een Ben jij onze nieuwe leraar biologie? Kom verder! per z.s.m. in januari 2019

Wij zijn College De Opmaat in Hilversum en hebben een baan voor je in de bovenbouw.

Jij bent zo’n leraar die het geweldig vindt om VMBO’ers met een extra uitdaging biologie te leren. Met warme aandacht en gebruik makend van de faciliteiten om gepersonaliseerd les op maat te geven. Jij moedigt leerlingen aan om hun talenten te ontwikkelen en ondersteunt dat met de stevige ambitie dat ze goede resultaten gaan behalen.

Wij zijn een beroepsgerichte vmbo-school (basis, kader en gl/tl). Kleinschalig, persoonlijk, open en behulpzaam: een “warm bad” voor iedereen die in ons prachtige, eigentijdse schoolgebouw deel is van de school. Mede vanuit onze open christelijke grondslag vinden wij veiligheid, eerlijkheid en respect erg belangrijk. Vandaar onze slogan: ‘College de Opmaat gaat VER.

Wij verwachten van jou dat je ook een bijdrage gaat leveren aan de ontwikkeling van de school, op je eigen vakgebied maar ook breder. Wat vind jij interessant om op te pakken? Het is fijn als je al eerder hebt lesgegeven aan leerlingen met een lwoo-indicatie en ervaring hebt met digitale leermiddelen.

De omvang van de vacature is ca. 0,6 fte (11,5 lessen van 60 minuten) voor de duur van de ziektevervanging. Heb je interesse? Mail mij dan je reactie uiterlijk 17 december via info@collegedeopmaat.nl. Ik ben Marie-Trees Meereboer, adjunct-directeur, en zie je bericht met belangstelling tegemoet. De procedure omvat een gesprek, een meeloopochtend om onze leerlingen en team te leren kennen en een proefles. Voor de kerstvakantie kunnen we de procedure niet meer afronden. Na de kerstvakantie wordt de procedure vervolgd.

Stichting CVO 't Gooi verzorgt onderwijs van hoge kwaliteit, van gymnasium tot leerwegondersteunend beroepsonderwijs, op vier vestigingen in Hilversum. Elke vestiging richt zich op een specifiek segment van dit aanbod en kenmerkt zich door een eigen cultuur.

De scholen zijn:
Comenius College, voor gymnasium, atheneum, havo en mavo;
De Savornin Lohman, voor mavo en havo-onderbouw;
Hilfertsheem-Beatrix, voor vmbo;
College de Opmaat, voor leerwegondersteunend beroepsonderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.