Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Bijbaan: Superprof zoekt privéleraren Frans!
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
1 september 2020
Eind Datum
31 oktober 2020
Functie naam
Frans
Niveau
HBO
Plaats
Paris
Organisatie
Superprof
Website

Superprof, hét wereldwijde platform dat leerlingen in contact brengt met leraren, is op zoek naar leraren in heel Nederland voor het geven van privéles.

Superprof is op zoek naar gemotiveerde privéleraren Frans die hun kennis willen delen met leerlingen op elk niveau en van elke leeftijd om wat extra geld te verdienen! Of je nou leraar-in-opleiding bent of iets wilt bijverdienen naast je huidige baan,
Superprof is er voor iedereen die op zoek is naar de mogelijkheid om met veel vrijheid en flexibiliteit af en toe privéles te geven.

Voordelen:
Beheer je eigen inkomsten: bepaal zelf je tarief per lesuur en houd 100% van wat de leerling jou uitbetaalt (wij geloven niet in commissie!)
– Beheer je eigen uren: geen verplichtingen of vaste uren; slechts lesgeven wanneer jou dat uitkomt
– Beheer zelf het contact met je leerlingen: bereik vele leerlingen tegelijk en accepteer of weiger vervolgens hun lesaanvragen
– Beheer zelf waar je lessen plaatsvinden: geef lessen online via webcam, bij jou thuis, bij de leerling thuis of ergens anders

Eisen
– Je hebt affiniteit met lesgeven en bent pedagogisch onderlegd
– Je wilt graag je kennis en kundigheid delen met leerlingen
– Je bent gepassioneerd, enthousiast en komt je afspraken na
– Net als wij geloof je dat iedereen wel iets speciaals heeft om te delen!

Superprof, hét wereldwijde platform dat leerlingen in contact brengt met leraren, is op zoek naar leraren en begeleiders in heel Nederland die privéles en bijles kunnen geven in Nederlands op elk mogelijk niveau en aan leerlingen van alle leeftijden. Al meer dan 2.000.000 leraren over de hele wereld vertrouwen op ons voor het vinden van hun leerlingen! Je hoeft niet langer te zoeken naar leerlingen om privéles te geven: op Superprof komen leerlingen naar jou!

2,5 miljoen leraren beschikbaar in 19 landen!

Missie: Wij geloven dat iedereen iets heeft om te kunnen delen met anderen. Onze missie is om het delen van kennis te democratiseren en leren voor iedereen beschikbaar te maken. De kennisverspreiding waar Superprof aan meewerkt is een win-win situatie: leraren kunnen iets bijverdienen door hun kennis te delen, terwijl leerlingen altijd kunnen blijven leren op een gemakkelijke en persoonlijke manier.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.