Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Bovenbouwleerkracht
Functie naam
Groepsleerkracht
Toegevoegd op
30 november 2018
Eind Datum
30 december 2018
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6-1,0
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
1 januari 2019
Loon indicatie
L10
Organisatie
De Archipel
Website

Ben jij een enthousiaste bovenbouwleerkracht en kom je meebouwen aan kwalitatief goed onderwijs?

We zijn op zoek naar een leerkracht die vanaf 1 januari tot de zomervakantie aan groep 8 les wil geven. Het is een leuke en gezellige groep. Er is echter behoefte aan meer didactische aandacht per individu. Daarom krijgen de twee halve groepen ’s ochtends
afzonderlijk les en in de middag gezamenlijk, onder leiding van twee leerkrachten. Je werkt dus samen met de andere groepsleerkracht en geeft gedurende de ochtenden les aan een groep van 15 leerlingen in een apart lokaal.  

Dagen/werktijdfactor 
3 dagen, (wtf 0,6), 4 dagen (wtf 0,8) of 5 dagen (wtf 1,0) in overleg 

Wie zijn wij? 
De Archipel is een OGO-school, waar thematisch gewerkt wordt. Ondanks dat we nog maar 10 jaar bestaan, hebben we al naam gemaakt als innovatieve OGO-school. We hebben een collegiaal en professioneel team waarin leerkrachten elkaar versterken en er samen geleerd
wordt in leer- en onderzoeksteams. Op onze school staat de persoonlijke ontwikkeling van leerkrachten hoog in het vaandel. Het is een relatief kleine school met 275 leerlingen en 12 groepen. Hierdoor is er een informele en laagdrempelige sfeer. We hebben een
voortrekkersrol op het gebied van Engels. We geven Engels van groep 1 t/m 8. Daarnaast geven we veel aandacht aan sociaal emotioneel leren, ICT, verrijkingsonderwijs en taalontwikkeling. 
Wij zijn we op zoek naar jou! 

Wie ben jij? 

  • Ben je een echte professional, die gaat voor het vak? 
  • Kun je op een opbrengstgerichte manier werken aan individuele leerbehoeften? 
  • Heb je affiniteit met OGO/thematisch onderwijs? 
  • Kun je écht contact maken met kinderen in de bovenbouw? 
  • Ben je een aanpakker die humor en daadkracht combineert? 

Schrijf dan een korte motivatie en stuur deze samen met je CV naar ons.

Wij bieden 
In eerste instantie een tijdelijk contract t/m 31-7-2019. In mei 2019 zal meer duidelijkheid ontstaan over de vacatureruimte op onze school voor het volgend schooljaar. Wanneer het van beide kanten goed bevallen is, kunnen we gezamenlijk bekijken welke mogelijkheden
er zijn. Mocht er geen vacatureruimte op de Archipel zijn, dan is die er hoogstwaarschijnlijk wel op andere scholen van de Asko (33 scholen), of in de Talentenpool.  
Je krijgt begeleiding door de IB-er en adjunct-directeur op pedagogisch en didactisch gebied, een bruisend en enthousiast team, een lerende organisatie en een mooie mix van leerlingen.

De Archipel is een basisschool op IJburg. Tussen een aantal heel grote scholen zijn wij 'relatief' klein (275 ll). Ouders en kinderen geven aan dat ze het bij ons fijn vinden omdat het niet zo massaal is, er een prettige sfeer hangt en men elkaar kent. Wij zijn er bovendien trots op dat we een afspiegeling zijn van de wijk, dus een school met een grote diversiteit. 
De Archipel geeft onderwijs vanuit het concept van Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO). Een vorm van onderwijs waarbij betrokkenheid een essentiële rol speelt. Immers, als je geïnteresseerd en betrokken bent, heb je zin om te leren!
Daarnaast geven we Engels vanaf groep 1 en dat maakt ook dat we steeds meer expats aantrekken die het belangrijk vinden dat hun kinderen meertalig opgroeien.

Ons team is gezellig en professioneel tegelijk. Sommige mensen noemen dat een tegenstelling, maar wij bewijzen het tegendeel. We werken met leerteams en de onderwijskundige ontwikkeling wordt door het team vormgegeven, niet top-down. Maar op vrijdagmiddag borrelen we en hebben we het over heel andere dingen dan werk. In september liepen we met 6 teamleden samen de Dam tot Damloop.

Lijkt het jou wat om bij ons te komen werken? Reageer dan op een vacature.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.