Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
conciërge (16 uur per week)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
11 maart 2019
Eind Datum
31 maart 2019
Functie naam
Concierge
Niveau
HBO
Aantal uur per week
16 uur per week
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Schoonhoven
Aanvang functie
1-6-2019
Organisatie
Willem de Zwijger
Website

De WZ zoekt vanaf 1 juni 2019 een conciërge (16 uur per week). Wij zijn nu nadrukkelijk op zoek naar een collega die zelfstandig reparatie- en onderhoudswerk uitvoert en daarnaast tijdens de pauzes en andere momenten toezicht houdt op leerlingen en bezoekers te woord staat.

De WZ zoekt vanaf 1 juni 2019 een conciërge (16 uur per week). Het conciërgeteam bestaat uit 4 vaste medewerkers en een vrijwilliger die gezamenlijk het werk verdelen.
 
Het werk als conciërge kent een aantal hoofdtaken. Wij zijn nu nadrukkelijk op zoek naar een collega die zelfstandig reparatie- en onderhoudswerk uitvoert en daarnaast tijdens de pauzes en andere momenten toezicht houdt op leerlingen en bezoekers te woord staat.
 
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de hoofdconciërge, de heer E. Vink, via telefoonnummer 0182-390539.
 

De WZ zoekt een conciërge die:

  • makkelijk en effectief leerlingen aanspreekt en hen indien nodig corrigeert;
  • technische kennis en vaardigheden heeft;
  • klantgericht is en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • een BHV-opleiding heeft genoten of deze wil volgen;
  • zich verantwoordelijk voelt voor en aanspreekbaar is op het geleverde werk;
  • een bijdrage levert aan het conciërgeteam;
  • de christelijke identiteit van de school onderschrijft en in staat is dit in woord en daad uit te dragen.

CSG Willem de Zwijger is een streekschool voor het vmbo-t, havo en vwo in Schoonhoven met 998 leerlingen en 110 medewerkers, gehuisvest in een nieuw gebouw met optimale voorzieningen.
 
Vanuit onze christelijke identiteit zien we elkaar als unieke personen, richten we ons onderwijs zodanig in dat leerlingen op hun niveau resultaatgericht en gemotiveerd werken. Daarnaast biedt de school een veilige omgeving waar leerlingen kunnen opgroeien en zich thuis voelen.
 
Wij vinden het belangrijk dat leerlingen naast het opdoen van kennis zich ook breed ontwikkelen op sportief, sociaal, muzikaal en cultureel vlak.
Van een docent verwachten we een aantrekkelijke en activerende les waarin leerlingen (samen) leren. Van onze medewerkers verwachten we een professionele houding en een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze school.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.