Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
concierge die tevens de verzuimregistratie verzorgt
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
14 oktober 2020
Eind Datum
14 november 2020
Functie naam
Concierge
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4-1 fte
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
5
Organisatie
Gymnasium Haganum
Website

Gymnasium Haganum uit Den Haag zoekt een concierge die tevens de verzuimregistratie verzorgt per per direct

Een van de twee concierges is wegens ziekte een tijd uitgeschakeld en wij zoeken een vervanger. Deze vervanger zorgt voor het registreren van de absenties in Magister en verricht in de middag conciergewerkzaamheden. 
Wij willen graag een enthousiaste, vrolijke en behulpzame concierge die toegankelijk is voor leerlingen en collega’s en die tegelijkertijd duidelijk durft op te treden.

Ervaring is prettig en dat kan ook buiten het onderwijs.

Het Gymnasium Haganum is een openbaar categoraal gymnasium met een kleine 800 leerlingen en 70 medewerkers. De school, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1394, is gehuisvest in een neo-renaissancistisch gebouw aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Het gebouw dateert uit 1907, is rijksmonument en ademt een bijzondere sfeer.

Wij zien een gymnasiumopleiding als een vwo-plus-opleiding, waarmee bedoeld wordt dat wij de leerling in alle vakken meer willen bieden dan voor het behalen van het diploma noodzakelijk is. Dat extra aanbod is terug te vinden in de lessen en in de activiteiten daarbuiten. Aan cultuur wordt hierbij veel aandacht besteed.

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich intellectueel, sociaal en creatief ontplooien en zelf verantwoordelijkheid nemen voor het eigen leerproces. Onze leerlingen en collega's hebben een grote variatie in kwaliteiten, meningen, levensbeschouwing, uiterlijk en gedrag. Respect voor elkaar en erkenning van gelijkwaardigheid zijn voor ons belangrijke uitgangspunten die de sfeer bepalen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.