Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
conciërge
Dienstverband
Tijdelijk,Vast
Toegevoegd op
17 mei 2019
Eind Datum
30 mei 2019
Functie naam
Concierge
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Plaats
Ulft/Silvolde
Aanvang functie
01-08-2019
Organisatie
Almende College
Website

Almende College uit Ulft/Silvolde zoekt een conciërge per 01-08-2019

“Werken aan een goede toekomst in een geborgen sfeer: dat is de Wesenthorst!”

Op de locatie Wesenthorst in Ulft kunnen onze circa 800 leerlingen het mavo-examen doen (theoretische leerweg) of dat van de gemengde leerweg, maar ook in een van de beroepsgerichte afdelingen. Voor leerlingen die twijfelen tussen mavo en havo, is er in
de onderbouw een speciale klas: havo-d (determinatie). Wie door kan naar havo, gaat naar het Isala. Voor de twijfelaars tussen beroepsgericht en mavo is er ook zo’n klas: mavo-d. In de BB+-klassen zitten leerlingen die er met leerwegondersteuning in slagen
een diploma te behalen. Kenmerkend aan onze school is dat leerlingen op de Wesenthorst worden gezien en gewaardeerd.

 
De locatie Wesenthorst van het Almende College is met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar

                                                  een conciërge (1,0 fte)
 
 

De conciërge is het gezicht van de school en verricht als duizendpoot grote en kleinere klussen. Maar bovenal is de conciërge er voor de leerlingen en geeft hen het gevoel van veiligheid en geborgenheid.
De werkzaamheden worden uitgevoerd op onze vmbo-locatie. Wij zijn op zoek naar een prettige collega, met hart voor onze leerlingen en technisch inzicht. Een BHV en/of EHBO-diploma is een pre.
 
Wij zoeken iemand die pedagogisch sterk is, enthousiast en initiatiefrijk is, goed kan samenwerken en in staat is tot het geven en ontvangen van feedback.
 
Tot de taakgebieden behoort:

  • het uitvoeren van (kleine) reparaties en onderhoudswerkzaamheden van het schoolgebouw;·        
  • het opvangen van leerlingen;·        
  • toezicht houden in de school en waar nodig leerlingen aanspreken op ongewenst gedrag;
  • het ondersteunen van docenten door o.a. het uitvoeren van kopieerwerkzaamheden.

 
 

Het betreft een tijdelijke vacature van 1,0 fte tot en met 31 juli 2020. Werktijden kunnen variëren. We verwachten daarin een flexibele opstelling en tevens ben je bereid om ook avonden te werken. Inschaling vindt, afhankelijk van je ervaring, plaats in
schaal 4 van de CAO VO. De benoeming is tijdelijk voor de duur van een schooljaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte behoort verlenging van een jaar tot de mogelijkheden.
 
 

De drie locaties van het Almende College – Bluemers en Isala in Silvolde, Wesenthorst in Ulft- hebben ieder een eigen karakter. Samen staan ze voor innovatief onderwijs waarin leerlingen verantwoordelijkheid leren dragen, kunnen en mogen presteren op hun eigen niveau en zich thuis voelen. De school draagt ertoe bij dat de leerlingen zich ontwikkelen tot kritische, zelfstandige mensen die deel uitmaken van de gemeenschap en aan de ontwikkeling daarvan een belangrijke bijdrage kunnen en willen leveren. Als leerlingen dat nodig hebben krijgen ze persoonlijke ondersteuning of extra uitdaging, bijvoorbeeld in de vorm van talentprogramma’s. Leerlingen leren door te zetten, initiatief te nemen en samen te werken, waarbij de school zorgt voor een inspirerende omgeving en duidelijke grenzen.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.