Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Conciërge
Dienstverband
Tijdelijk,Vast
Toegevoegd op
2 juli 2020
Eind Datum
8 juli 2020
Functie naam
Concierge
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Plaats
Nijmegen/Lent
Aanvang functie
1-8-2020
Loon indicatie
schaal 3, conform CAO-PO
Organisatie
De Verbinding
Website

Met ingang van 1 augustus 2020 (of zo snel mogelijk daarna) zoeken wij een conciërge voor IKC De Verbinding. WTF 0,6 schaal 3.

De Verbinding is opgericht op 1 augustus 2018. Op dit moment zijn wij gehuisvest in een tijdelijke locatie in Lent. Er gaan bij ons ruim 100 kinderen van 4 tot 7 jaar naar school en wij groeien door naar een IKC met 460 kinderen (KDV en school samen).
Samen met het team hebben wij onze eigen visie op onderwijs vormgeven. De grootste raakvlakken zijn er met het ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO) en het Jenaplan. Belangrijke uitgangspunten hierbij  zijn;

 • aanbodgericht onderwijs op de basisvaardigheden,
 • vernieuwingsonderwijs met verticale leerpleinen, thematisch werken met alle kinderen,
 • gepersonaliseerd leren met ICT, 21st Century Skills, wetenschap & techniek met het
 • accent op onderzoekend leren,
 • relatie kind-ouder-school, ouders als partners, wereldburgerschap en oplossingsgericht werken. 

Dit ga je doen.
De conciërge verricht ondersteunende werkzaamheden voor het hele team (management en mentoren), onderhoudswerkzaamheden zowel binnen als buiten en bewaakt mede de sfeer en veiligheid binnen en buiten de school. En onderhoud de contacten met externen zoals de
Technische Dienst en het schoonmaakbedrijf.
Waar ga je dat doen?
Je komt werken in een Integraal Kindcentrum dat in opbouw is. Het is een dynamische werkomgeving die volop in beweging is. De school is nu gehuisvest in een tijdelijk gebouw aan de Barbarastraat. In 2022 zullen we verhuizen naar de nieuwbouwlocatie aan de Waal.
Je maakt onderdeel uit van het team van basisschool De Verbinding. Je bent een van de gezichten van de school voor kinderen, ouders en mentoren en andere samenwerkingspartners.
 

Wij vragen:

 • Technisch inzicht en ervaring met het uitvoeren van (kleine) onderhoudswerkzaamheden;
 • Communicatief vaardig: je kunt op een effectieve manier het contact met ouders, kinderen en collega’s op een positieve manier onderhouden en contacten met onze partners opbouwen;
 • Je bent in staat de taken en tijd zelfstandig en efficiënt in te delen;
 • Een pro actieve houding;
 • Een teamspeler die op het juiste moment afstemt met collega’s over taken.

Ons aanbod:

 • De functie van conciërge voor 0,6 fte, salarisschaal 3, CAO PO (max. € 2315,- per maand bij volledig dienstverband).
 • De werkdagen worden na overleg vastgesteld waarbij de mogelijkheid bestaat dat bij verdere groei deze kunnen wijzigingen.

De Verbinding is een algemeen-toegankelijke/bijzonder-neutrale basisschool en wil letterlijk verbinden tussen het traditionele onderwijs dat uitgaat van de lesmethodes en het innovatieve onderwijs dat uitgaat van de ontwikkeling van kinderen. Kortom: Kindgericht onderwijs waarbij we de kwalificatie (voor het vervolgonderwijs) niet uit het oog verliezen. Dit noemen we in Nederland ook wel OGO (ontwikkelingsgericht onderwijs). We willen met elkaar graag oplossingsgericht werken en wij onderschrijven daarnaast de visie van het openbaar onderwijs. 
De Verbinding is de nieuwste school in Lent, het dorp ten noorden van Nijmegen. Ooit groeiden hier de fruitbomen en stonden er veel kassen. Nu floreert er een nieuwe wijk met veel jonge kinderen, nieuwe gezinnen. Dit maakt de wijk dynamisch en bruisend van de activiteiten. 
De Verbinding valt onder het bevoegd gezag van Conexus. Voor meer informatie over stichting Conexus, zie www.conexus.nu

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.