Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Concierge
Dienstverband
Tijdelijk,Vast
Toegevoegd op
28 september 2020
Eind Datum
28 oktober 2020
Functie naam
Concierge
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
oop schaal 3
Organisatie
Pro Rege school
Website

Wij zoeken een zorgzame duizendpoot met een groot hart voor kinderen

Onze steun en toeverlaat is om medische redenen helaas voorlopig niet in staat om te komen werken. Daarom zoeken wij tijdelijk een concierge voor 20 uur in de week om concierge taken te vervullen op de leukste basisschool van Amsterdam.
Ben jij zorgzaam, flexibel, zelfstandig, liefst een beetje handig, pedagogische tact en heb je humor en relativeringsvermogen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Onze school staat in een fijne, rustige woonwijk in Slotervaart, aan de rand van het Sloterpark en de Sloterplas. Wij hebben ongeveer 550 leerlingen, verdeeld over 24 groepen en ongeveer 45 medewerkers op deze locatie.
Ben je in het bezit van een recent BHV diploma? Dan is dat een enorme pre!

Op de Pro Rege School vinden we leren leuk! En staan we altijd open voor goede en nieuwe ideeën. Van kinderen, van ouders en van elkaar. Zo hebben we ons verdiept in de methode DaVinci, een fantastische aanpak voor wereldoriëntatie. Kinderen doen daarbij veel zelf, gaan op onderzoek uit en verrassen ons en hun ouders telkens opnieuw met wat ze geleerd hebben.
Met De Vreedzame School werken we met de kinderen aan sociale competenties en democratisch burgerschap. En wist u dat onze school vol zit met kleine ondernemertjes? De projecten die onze leerlingen zelf bedacht en uitgevoerd hebben, zijn niet meer op een hand te tellen. Net als al die activiteiten tijdens en na schooltijd. Want leren stopt gelukkig nooit!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.