Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Coördinator Brede School
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
5 oktober 2020
Eind Datum
25 oktober 2020
Functie naam
Coordinator
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,45-0,6
Provincie
utrecht
Plaats
Utrecht
Loon indicatie
conform CAO PO
Organisatie
Brede School Hoograven
Website

Wil jij samen met de netwerkpartners in de wijk een mooi programma neerzetten waarin kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen en ontdekken? Brede School Hoograven is op zoek naar een coördinator!

Wij zoeken iemand die:
de kwaliteit heeft om als verbinder te netwerken in een multiculturele wijk. Je denkt en werkt in het belang van kinderen in de wijk Hoograven. Samen met de netwerkpartners zet je een mooi programma neer waarin kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen en ontdekken.

Herken je je in de onderstaande competenties?

  • Je kunt makkelijk overzicht houden
  • Je werkt systematisch en planmatig
  • Je bent in contacten vriendelijk maar volhardend
  • Je bent analytisch sterk.
  • Je schept helderheid in de brij van subsidies en regels.
  • Je beweegt je makkelijk in verschillende netwerken.

Het betreft een door de gemeente gesubsidieerde functie die wordt uitbetaald conform de cao po, schaal L11.

Over de Brede School
De Brede School Hoograven bestaat uit vijf basisscholen, verspreid over drie locaties. Het zijn de Ariënsschool, de Blauwe Aventurijn, de Da Costaschool, De Hoge Raven en de Sint Jan de Doperschool. Daarnaast bestaat de Brede School Hoograven uit peuterspeelzaalorganisatie Spelenderwijs, kinderopvangorganisaties Ludens, kinderopvang Smallsteps en KMN Kind & Co en sociaal makelaarsorganisatie Dock.

Wat doet de Brede School?
De Brede School biedt een veilige, uitdagende omgeving met kwalitatief hoogwaardig onderwijs, kind & gezin gerelateerde voorzieningen en activiteiten om leerlingen meer kansen te bieden om hun talenten te ontwikkelen en goed op te groeien.
Dit doen we onder andere door een breed aanbod van cursussen op het gebied van sport en cultuur en verschillende activiteiten aan te bieden.

De Brede School als spil in de wijk
Een school heeft een directe relatie met de buurt. De meeste kinderen die een school bezoeken zijn afkomstig uit de wijk. Een Brede School biedt niet alleen kinderen, maar ook ouders de gelegenheid elkaar te ontmoeten en samen activiteiten te ontplooien. Veel scholen hebben ouderlokalen, die benut worden voor allerlei activiteiten rond opvoeden en opgroeien.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.