Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Dierenarts/docent Paraveterinaire Ondersteuning
Functie naam
Dierverzorging
Toegevoegd op
14 maart 2019
Eind Datum
12 april 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Maasland
Aanvang functie
Per direct
Organisatie
Lentiz MBO Maasland
Website

Lentiz MBO Maasland uit Maasland zoekt een Dierenarts/docent Paraveterinaire Ondersteuning per Per direct

Lentiz onderwijsgroep is een innovatieve scholengroep met veertien scholen voor voortgezet onderwijs en middelbaar beroeps- onderwijs. De scholen bevinden zich in de economische regio’s Greenport, Mainport, Midden-Delfland en de Metropoolregio Rotterdam
Den Haag en zijn verspreid over zeven gemeenten. We bieden zowel vmbo-, havo- en vwo-onderwijs als mbo-opleidingen. Met onze mbo-opleidingen bekennen we duidelijk kleur: zij bevinden zich in de groene sector. We richten ons op thema’s zoals flora en fauna,
natuurbeheer en milieu, maar ook op commercieel ondernemen in het groene domein.
 
Voor Lentiz | MBO Maasland zoeken wij een
 
DIERENARTS/DOCENT PARAVETERINAIRE ONDERSTEUNING
 
Ingangsdatum: per direct
Werktijdfactor: 0,6 fte (3 dagen per week)
 
Lentiz | MBO Maasland ligt in het prachtige landschap van Midden-Delfland. De school verzorgt groene beroepsopleidingen met arbeidsperspectief. Theorie en praktijk zijn sterk met elkaar verbonden en er is veel aandacht voor internationalisering. Het bedrijfs-
leven is nadrukkelijk betrokken bij het onderwijs, waarin we elke student de ruimte bieden om zichzelf optimaal te ontwikkelen en zich voor te bereiden op de beroepspraktijk.
 
Functieomschrijving
We zoeken een dierenarts, bij voorkeur gespecialiseerd in landbouwhuisdieren of een paraveterinair met ervaring in landbouw- huisdieren/docent paraveterinaire ondersteuning, die theorie- en praktijklessen verzorgt voor studenten van de opleiding dierenarts-
assistent-paraveterinair. In deze lessen leer je de student alles over het assisteren bij operaties en behandel je o.a. anatomie, fysiologie, medische beeldvorming, anesthesie, laboratorium en pathologie. Je hebt een ondernemende en klantgerichte instelling
waarmee
je de activiteiten binnen de opleiding verder weet uit te bouwen. Je bent een bevlogen, enthousiaste en flexibele teamspeler die investeert in de opbouw en het onderhouden van een netwerk, gericht op jouw vakgebied. Je bent een daadkrachtige collega met ervaring
in de sector.
 
Taakbeschrijving

 • Je verzorgt voornamelijk lessen in de opleiding dierenartsassistent-paraveterinair en zo mogelijk ook in de opleiding dierverzorging.
 • Je coacht en begeleidt studenten tijdens het onderwijsproces, in de stages en bij het afstuderen.
 • Je bent betrokken bij het examineringsproces van de studenten.
 • Je onderhoudt contacten met ouders/verzorgers en met leerbedrijven waar studenten stage lopen.
 • Je neemt deel aan teamvergaderingen en buitenschoolse activiteiten.
 • Je hebt een actieve rol in de gezondheidszorg van de dieren die op de schoolboerderij gehuisvest zijn.

 
Functie-eisen

 • Je bent dierenarts, afgestudeerd in de richting landbouwhuisdieren of paraveterinair met bij voorkeur ervaring in de landbouw- huisdieren sector.
 • Je hebt affiniteit met paarden en gezelschapsdieren.
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een onderwijsbevoegdheid of bereid je pedagogisch/didactisch te ontwikkelen.
 • Je bent innovatief, een teamspeler en hebt affiniteit met het werken met jongeren.

 
Arbeidsvoorwaarden

 • De cao mbo is van toepassing.
 • De (salaris)inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

 
Heb je belangstelling voor deze functie? Mevrouw D. Oosterbeek, opleidingscoördinator van Lentiz | MBO Maasland (010 – 591 04 99 of via doosterbeek@lentiz.nl) geeft je graag meer inlichtingen over de vacature.
 
Reageren
Sollicitaties met motivatie en uitgebreid CV kun je mailen aan dhr. A van der Ende, sollicitatie-MLM@lentiz.nl Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Lentiz | MBO Maasland ligt in het prachtige landschap van Midden-Delfland. De school verzorgt groene beroepsopleidingen met arbeidsperspectief. Theorie en praktijk zijn sterk met elkaar verbonden en er is veel aandacht voor internationalisering. Het bedrijfsleven is nadrukkelijk betrokken bij het onderwijs, waarin we elke student de ruimte bieden om zichzelf optimaal te ontwikkelen en zich voor te bereiden op de beroepspraktijk. Met een mix van theorie en praktijk bereiden we onze leerlingen voor op een kansrijke toekomst. Bij ons maken de leerlingen van hun hobby hun beroep. En dat merk je wel aan de motivatie van onze leerlingen!

De Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Het onderwijs wordt aangeboden zowel in voltijd- als in deeltijdopleidingen en ook in de vorm van contractactiviteiten. Het ontwikkelen van de mogelijkheden en het benutten van capaciteiten van de leerlingen en studenten staan hierbij hoog in het vaandel. De Lentiz onderwijsgroep streeft er niet alleen naar dat iedere leerling aansluitend bij zijn mogelijkheden een diploma haalt, maar ook een goede kans van slagen heeft in het vervolgonderwijs. De Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs op interconfessionele grondslag met algemene toegankelijkheid en onderwijs op algemeen bijzondere grondslag waarbij ruimte wordt geboden voor het karakter van het openbaar onderwijs.

De Lentiz onderwijsgroep bestaat uit totaal 11 scholen. Het onderwijs binnen de Lentiz onderwijsgroep is divers van aard, waarbij ieder onderwijssoort zijn specifieke kenmerken binnen de eigen omgeving heeft: – Vmbo en mbo in onder andere de groene sector worden verzorgd in het Westland en Schiedam; – Vmbo (Zorg & Welzijn, Techniek en Economie), havo en vwo worden verzorgd in de regio Nieuwe Waterweg Noord.

Lentiz | cursus & consult is een nieuw en dynamisch onderdeel van de Lentiz onderwijsgroep en verantwoordelijk voor alles wat met niet gesubsidieerd onderwijs te maken heeft, zoals bedrijfstrainingen, vakdemonstraties e.d. Daarnaast worden allerlei leuke en leerzame cursussen aangeboden. De beroepssectoren waar Lentiz | cursus & consult zich op richt zijn de voedingsindustrie, bloemsierkunst, hoveniers- en loonbedrijven, metaal- en voertuigtechniek en de dierensector. De missie en de visie van de Lentiz onderwijsgroep vormen het uitgangspunt voor de werkwijze.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.