Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Directeur Montessorischool
Toegevoegd op
7 november 2019
Eind Datum
20 november 2019
Functie naam
Directeur PO
Niveau
HBO
Provincie
flevoland
Plaats
Almere
Organisatie
Montessorischool Stad
Website

Montessorischool Stad uit Almere zoekt een Directeur Montessorischool per

De Almeerse Scholen Groep is voor openbare basisschool Montessorischool Stad op zoek naar een 
 
directeur – 1 fte 
 
Openbare basisschool Montessori Stad in Almere komt graag in contact met inspirerende en enthousiaste kandidaten voor de functie van directeur.
 
Over Montessori Stad
Montessori Stad is een school met twee locaties waar door een betrokken team uitvoering wordt gegeven aan het gedachtegoed van Maria Montessori, in relatie gebracht met wat de tijd van nu vraagt. Onze locatie in Muziekwijk heeft ca. 175 leerlingen en de locatie
Randstad heeft ca. 500 leerlingen. Gezamenlijk hebben we de overtuiging dat we werken aan de brede ontwikkeling van ieder kind. De school is continu in ontwikkeling. 
 
Wie we zoeken
We zoeken een directeur die kan verbinden en een teamspeler is. Montessorionderwijs boeit je en je vindt het vanzelfsprekend dat je de ambassadeur voor ons onderwijs bent. Je stuurt – samen met de twee adjunct-directeuren – twee locaties aan. Je versterkt de
samenwerking tussen beide locaties vanuit de visie "samen wat kan en apart wat moet". Samen met onze leerkrachten werk je dagelijks aan de verdere ontwikkeling van ons Montessori-onderwijs. Team en directie werken nauw samen, waarbij de leerkrachten eigen
verantwoordelijkheid hebben. In het samenwerken tussen leerkrachten onderling en met ouders zit de kracht van onze school. Dat zorgt voor een goede dynamiek en dat maakt ons onderwijs zo bijzonder.
 
ASG: de leukste werkgever van Flevoland
Als directeur van Montessori Stad maak je onderdeel uit van De Almeerse Scholengroep (ASG). Dit schoolbestuur telt 37 basisscholen, twee scholen voor speciaal basisonderwijs en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. ASG staat voor goed en divers
onderwijs voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar. Ieder kind is anders, leert anders en ontwikkelt zich op een eigen manier. Door onze kwaliteit en diversiteit kunnen wij iedere leerling de basisschool en voortgezet onderwijs bieden die bij hem of haar past.
Binnen ASG zijn er veel mogelijkheden om samen te werken en professionele ontwikkeling. Als directeur van Montessori Stad werk je nauw samen met andere schooldirecteuren aan de kwaliteitszorg binnen je eigen school en bij ASG.
 
 

Almeerse Scholen Groep
De Almeerse Scholen Groep staat voor goed en divers onderwijs voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar. Ieder kind is anders, leert anders en ontwikkelt zich op een eigen manier. Door onze kwaliteit en diversiteit kunnen wij kinderen de basis- of middelbare school bieden die bij hem of haar past.
De Almeerse Scholen Groep is het onderwijsbestuur van 39 basisscholen en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. Deze scholen werken nauw met elkaar samen.
Voor meer informatie over de Almeerse Scholen Groep: http://asg.asg-almere.nl/.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.