Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Directeur
Dienstverband
Toegevoegd op
15 maart 2019
Eind Datum
26 maart 2019
Functie naam
Directeur
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1
Plaats
Aerdenhout
Aanvang functie
1 augustus 2019
Loon indicatie
13 cao VO
Organisatie
Montessori College Aerdenhout
Website

Wie gaat met ingang van volgend schooljaar leidinggeven aan een sfeervolle kleinschalige montessorischool voor mavo met 410 leerlingen?
Wij zoeken een authentiek schoolleider, die vanuit vertrouwen richting geeft aan de ingezette ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Een stevige en toegankelijke persoonlijkheid, die de goede onderwijsresultaten weet te behouden en uit te bouwen in samenspraak en samenwerking met de collega’s en die oog heeft voor de mens in de organisatie.

Lees meer over onze vacature op:
https://www.linkedin.com/jobs/view/1158624902/

Lees meer over de gevraagde kwaliteiten op: https://www.linkedin.com/jobs/view/1158624902/

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden op: https://www.linkedin.com/jobs/view/1158624902/

Het Montessori College Aerdenhout, onderdeel van Dunamare Onderwijsgroep, is een kleinschalige mavo (vmbo, theoretische leerweg) met ongeveer 405 leerlingen en 44 medewerkers. In de ‘opstroomklas’ wordt in de onderbouw gekeken of havoniveau haalbaar is. Het Montessori College Aerdenhout heeft veel aandacht voor de individuele leerling. Leerlingen en docenten gaan op een persoonlijke manier met elkaar om. De school werkt volgens het gedachtegoed van haar naamgever Maria Montessori. Leerlingen krijgen dus de mogelijkheid om zelf dingen te ontdekken, fouten te maken en samen te zoeken naar oplossingen. Zelfstandig, maar niet alleen. Het Montessori College vormt een brug tussen de basisschool en een vervolgopleiding. Creatieve vakken hebben een belangrijk aandeel in het lesaanbod. Naast creativiteit staan cultuur en verantwoordelijkheid centraal in de werkwijze van de school. De school ligt in een rustige, bosrijke omgeving in Aerdenhout.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.