Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Directiesecretaresse voortgezet onderwijs (0,8 – 1,0 FTE)
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
18 november 2020
Eind Datum
3 december 2020
Functie naam
Secretaresse
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
6
Organisatie
IJburg College
Website

Voor het Bedrijfsbureau van het IJburg College zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste directiesecretaresse voor 0,8 – 1,0 FTE (32 – 40 uur).

Werkzaamheden
De directiesecretaresse verleent brede en uiteenlopende secretariële ondersteuning aan de bestuurder / directeur en andere managementteamleden. Daarbij gaat het met name om onderstaande werkzaamheden: 

 • agendabeheer (en maken van afspraken) voor de bestuurder/directeur;
 • mailboxbeheer en het (zelfstandig) afhandelen van vragen en daarbij de afweging maken welke zaken urgent zijn (met een helicopterview);  
 • ontvangen van bezoekers en optreden als gastheer/dame;
 • het administratief en organisatorisch voorbereiden van vergaderingen en andere bijeenkomsten;
 • het maken en uitwerken van notulen en het bewaken van de voortgang;
 • het naar eigen inzicht concipiëren van brieven/mails;
 • verzamelen van gegevens en het maken van overzichten ten behoeve van jaarverslagen;
 • bewaken van het besluitvormingsproces o.a. door middel van het opzetten van een werkarchief;
 • ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de Raad van Toezicht en de Medezeggenschapsraad (o.a. door inhoudelijk de agenda voor te bereiden). 

Wat zoeken wij?
We zoeken een collega met een dienstverlenende houding, die graag anderen ontzorgt en verder over onderstaande vaardigheden beschikt:

 • organisatiesensitief; 
 • behoeften goed kan lezen en makkelijk daarop in kan spelen;
 • integriteit en vertrouwen hoog in het vaandel heeft staan;
 • goed kan multitasken en daarbij het overzicht houdt; 
 • de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst en over zeer goede kennis van Word en Excel beschikt.

Daarnaast is affiniteit met het onderwijs, een gerichte afgeronde MBO-4 opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring als managementassistent / directiesecretaresse een vereiste voor deze functie.
 

Wij bieden:
Wij bieden een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vaste aanstelling voor 0,8 – 1,0 fte. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring minimaal € 1.925,- en maximaal € 2.785,-  bij een volledige aanstelling (schaal 6, CAO VO). 
Daarnaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vakantietoeslag van 8%, een (extra) eindejaarsuitkering van 8%, een reiskostenregeling en flexpakket voor fiscale uitruil mogelijkheden. Daarnaast ben je veel vrij in de schoolvakanties. 
Dit alles bovenop het werken met een enthousiast en gedreven team, in een inspirerende werkomgeving in beweging. 
 

Over het IJburg College
Het IJburg College is een moderne, digitale en ambitieuze school die leerlingen niet alleen voorbereidt op het examen, maar ook op de toekomst. Slagen leerlingen bij ons voor het vwo, havo of vmbo dan zijn zij klaar voor de volgende stap in onze maatschappij. Dit komt omdat zij naast de gewone basisvakken ook leren wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Door te werken met kleine deelscholen hebben we oog voor iedereen en kunnen we onze leerlingen écht stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Ook medewerkers van het IJburg College krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen en te ontdekken/laten zien wat ze echt kunnen. Zo bieden wij veel ontwikkelingsmogelijkheden en is er ruimte om je functie in te richten op een manier die bij jou en je verantwoordelijkheden past. Wil je weten hoe leerlingen en docenten het IJburg College ervaren? Bekijk dan dit filmpje!

Onze docenten staan midden in de maatschappij. Ze weten wat er speelt en leeft (zowel binnen als buiten de school) en krijgen de ruimte om deze kennis in te zetten tijdens hun lessen. Op die manier kunnen zij hun lesstof voor een groot deel zelf vormgeven en gaan ze met leerlingen naar buiten. Daarnaast weten ze, bijvoorbeeld via realistische opdrachten, hoe ze anderen kunnen stimuleren om net een stapje verder te zetten.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.