Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Directiesecretaresse
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
16 september 2020
Eind Datum
28 september 2020
Functie naam
Secretaresse
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6-0,8
Provincie
gelderland
Plaats
Ede
Aanvang functie
Per direct
Loon indicatie
6
Organisatie
CSG Het Streek
Website

Directiesecretaresse; in eerste instantie ziektevervanging met uitzicht op vast

Je ondersteunt de directeur van het College bij het uitoefenen van zijn werkzaamheden. Je ondersteunt bij het behandelen van agenda, mails, telefoon en correspondentie. Je bent een vraagbaak voor de interne organisatie en vaak eerste aanspreekpunt voor
derden. Tevens ondersteun je bij de vergaderingen van de schoolleiding. Je weet prioriteiten te stellen en bent in staat de werkzaamheden van de directie te managen en hen te ontzorgen.
 

 

In deze functie werk je nauw samen met diverse collega’s op directie- en stafniveau. Je bent in staat je eigen werk te organiseren en prioriteiten te stellen en bent gewend om te gaan met vertrouwelijke stukken. Je kunt inspelen op onverwachte situaties.
De functie-eisen zijn:

 • passend bij de Christelijke identiteit;
 • MBO(+) werk- en denkniveau;
 • Meerjarige werkervaring in een soortgelijke functie op directieniveau;
 • Affiniteit met het onderwijs;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling;
 • Beheersing van het MS Office365 pakket;
 • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
 • Proactieve en zelfstandige werkhouding;
 • Flexibel en stressbestendig;
 • Punctueel ingesteld;
 • Met empathisch vermogen. 

Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO van het VO. Een plezierige werksfeer en een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke groei.
 

Ondernemende school, een goede basis voor een succesvolle toekomst
Midden in de Kenniscampus Ede
Christelijke Scholengemeenschap Het Streek biedt leerlingen uit de regio Ede een breed scala aan voortgezet onderwijs. Met ingang van het schoolseizoen 2012-2013 doen we dat op twee locaties: aan de Bovenbuurtweg en aan de Zandlaan. Daarmee positioneert de school zich fysiek midden in de Kenniscampus Ede.
Het Streek Lyceum
Binnen de Kenniscampus Ede is CSG Het Streek onderwijsinhoudelijk ‘leverancier’ van verschillende leerstromen: passend onderwijs voor ieder kind. Op de locatie Bovenbuurtweg zijn mavo, havo, vwo, gymnasium en technasium gevestigd. Het technasium heeft in 2011 een gloednieuw technolab gekregen. Daar kunnen vwo- en havoleerlingen met een voorliefde voor de bètavakken vraagstukken oplossen die het bedrijfsleven hun heeft aangereikt.
Het Streek College
Het college op de gloednieuwe locatie aan de Zandlaan herbergt vanaf augustus 2012 het praktijkonderwijs en mbo-1, het vmbo, de sportklas, het vakcollege techniek en een op de praktijk gerichte mavo. Deze nieuwbouwlocatie is helemaal ingericht naar de eisen die onze tijd aan het onderwijs stelt. Met een ondernemersmavo, techniek breed, een intersectorale opleiding Dienstverlening & Commercie inclusief een achttal Learning Companies vult de locatie Zandlaan het voortgezet onderwijs toekomstgericht in.
Samenwerking
Op beide locaties werken we veel samen met het bedrijfsleven en het vervolgonderwijs (mbo, hbo en universiteit). Het onderwijs op CSG Het Streek heeft zo een open karakter, in het belang van onze leerlingen.
Identiteit
CSG Het Streek is een christelijke school met een open toelatingsbeleid. Op alle niveaus geven wij de leerlingen gedegen onderwijs in een goede sfeer op basis van christelijke normen en waarden. Van de ruim 2.200 leerlingen verwachten wij dat zij die normen en waarden respecteren. Van de 224 medewerkers verwachten wij, dat zij Jezus Christus zien als hun bron van inspiratie. Dat zij vanuit die inspiratie met een grote betrokkenheid op leerlingen in staat zijn om hun kennis en vaardigheden enthousiast over te dragen.

 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.