Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent 2e graad Nederlands 0,6 / 0,8 wtf 07120104
Dienstverband
Toegevoegd op
12 oktober 2020
Eind Datum
25 oktober 2020
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Plaats
Bergen op Zoom
Aanvang functie
12-10-2020
Organisatie
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
Website

OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. uit Bergen op Zoom zoekt een Docent 2e graad Nederlands 0,6 / 0,8 wtf 07120104 per 12-10-2020

**Docent Nederlands 2e graad (0,6 tot 0,8 WTF)**

**’t Ravelijn te Steenbergen**

**_Pak je kans op ’t R@velijn!_**

Heb jij een talenknobbel en werk je graag in een innovatieve omgeving? Dan ben jij vast de docent Nederlands die wij zoeken! Als docent haal je voldoening uit het overbrengen (op een interactieve manier) van alle ins en outs van het vak Nederlands aan leerlingen in het mavo en voorbereidend mbo.

**Van onze nieuwe collega verwachten we:**

·         Een 2e graads bevoegdheid Nederlands;

·         Ervaring met de doelgroep en met examenklassen;

·         Een professional die voorbeeldgedrag laat zien;

·         Enthousiasme om te werken in een innoverende omgeving;

·         Oog voor de individuele leerling en zijn/haar kwaliteiten.

**Wat mag je van ons verwachten:**

Een benoeming als docent LB per 1 januari 2021 of later afhankelijk van een mogelijke opzegtermijn. In eerste instantie zal je een aanstelling voor één jaar krijgen, bij goed functioneren zal deze worden omgezet naar onbepaalde tijd. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan. 

**Onze school:**

_‘t Ravelijn is een middelbare school in Steenbergen voor mavo en voorbereidend MBO. Wij hebben de volgende leerwegen: TOPmavo, kaderberoepsgerichte- en basisberoepsgerichte leerweg. Binnen deze leerwegen werken we volgens het R@velijn Domeinleren. Sinds augustus 2018 zijn we daarnaast begonnen met een ander onderwijstype, namelijk R@velijn Agora._

Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.; een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.

**Wil je meer weten?**

Bezoek dan vooral de websites www.ravelijnstb.nl en www.omo.nl voor meer informatie. Als je daarna nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Huibert de Jonge, directeur ’t Ravelijn, via h.jonge@sgboz.nl of 0167-525070)

**Geïnteresseerd?**

Hebben we jou weten te inspireren? Solliciteer dan via www.omo.nl, op deze website kun je je motivatiebrief en CV uploaden. Solliciteren kan t/m 25 oktober 2020. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen.

OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit vier vestigingen: het Mollerlyceum en de ZoomMAVO te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit breed vmbo, havo, atheneum en gymnasium.
Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Alle 2000 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat’.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.