Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Aardrijkskunde 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
2 december 2019
Eind Datum
9 december 2019
Functie naam
Aardrijkskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Provincie
overijssel
Plaats
Zwolle
Organisatie
Thorbecke Scholengemeenschap, locatie mavo-havo-at
Website

Thorbecke Scholengemeenschap, locatie mavo-havo-at uit Zwolle zoekt een Docent Aardrijkskunde 2e graads per

Vanwege pensionering van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een docent Aardrijkskunde voor 12 lesuren per week vanaf 27 januari 2020 tot en met 3 juli 2020. De lessen worden verzorgd aan vooral de klassen 2 en 3 havo/atheneum. Ben je in het bezit
van een relevante onderwijsbevoegdheid en beschikbaar voor de aangegeven periode? Graag ontvangen we uiterlijk 9 december 2019 je motivatiebrief en CV! De gesprekken zullen plaatsvinden voor de kerstvakantie. 

Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ) verzorgt openbaar onderwijs in de sectoren primair-, speciaal- en voortgezet onderwijs. Stichting OOZ bestaat uit verschillende onderwijsinstellingen en een Stafbureau. De Thorbecke Scholengemeenschap (TSG) is onderdeel van OOZ.

De TSG is een openbare scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De TSG is een bloeiende school en heeft het onderwijsaanbod verdeeld over twee locaties (praktijkonderwijs/VMBO en MH/HA). De TSG wil een school zijn die het beste in de leerlingen en medewerkers naar boven haalt. We bieden leerlingen volop mogelijkheden om hun talenten en interesses te ontwikkelen. Dit draagt bij tot leren met profijt en plezier. We stimuleren en prikkelen medewerkers dan ook om actief te werken aan vormen van onderwijs gericht op de ontwikkeling van deze talenten en interesses.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.