Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent aardrijkskunde / geschiedenis
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
9 november 2018
Eind Datum
9 december 2018
Functie naam
Docent VSO
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.6
Provincie
utrecht
Plaats
Amersfoort
Aanvang functie
18-02-20196
Loon indicatie
L11 (cao PO)
Organisatie
Axia College (voorheen Mulock Fornhese)
Website

Vakdocent aardrijkskunde / geschiedenis

Het Axia College in Amersfoort is een school voor voortgezet speciaal onderwijs, waar we passend onderwijs bieden op het voor de leerling hoogst haalbare niveau; vmbo b/k, mavo, havo en vwo. Axia betekent van waarde. Waarde die wij in elke leerling en
docent zien. Op het Axia College staan de kwaliteiten van de leerling centraal; het is een gewone school waar je je diploma kunt halen, maar ook een speciale school, waar rekening wordt gehouden met de extra ondersteuning die onze leerlingen nodig hebben.
Het Axia College is een school met een bevlogen team dat elkaar kent en waar samenwerken belangrijk is. Samen zorgen wij ervoor dat de leerling het onderwijs krijgt dat bij hem/haar past.

Het Axia College heeft 3 locaties. Voor onze locatie Utrechtseweg onderbouw mavo, havo, vwo hebben wij per 18 februari 2019 tot het eind van het schooljaareen tijdelijk vacature vanwege zwangerschapsvervanging voor:

Docent aardrijkskunde/geschiedenis m/v (0.6 fte)
(Bij gebleken geschiktheid gaan wij ons uiterste best doen om je ook een baan te bieden op onze school of binnen ons bestuur.)

Het team bestaat uit hardwerkende, enthousiaste en professionele collega’s, die dagelijks het onderwijs verzorgen aan zo’n 120 leerlingen met uiteenlopende ondersteuningsbehoefte. De school is volop in ontwikkeling op het gebied van onderwijsvernieuwing, waarin
we streven naar excellent onderwijs. Wij zoeken dan ook mensen die samen met ons de school naar een hoger niveau kunnen tillen.
Op onze locatie wordt er onderwijs gegeven aan de eerste twee leerjaren mavo/havo/vwo.
Er wordt bij ons op school gewerkt met een systeem waarin de mentor zo veel mogelijk lessen verzorgt. Zo heeft de leerling meerdere keren per dag contact met zijn mentor. In onze klassen zitten maximaal 12 leerlingen. Als vakdocent aardrijkskunde en geschiedenis
geef je aan meerdere eerste –en tweedejaarsgroepen mavo, havo en vwo les.

Naast dat je bevoegd bent en goede lesgevende kwaliteiten hebt vragen we nog een paar vaardigheden:
* Je bent een daadkrachtige, stabiele- en open persoonlijkheid.
* Je hebt zin om mee te doen en denken in de ontwikkeling van het Axia College
* Je bent in staat om collega’s mee te nemen in de ontwikkeling van je lessen.
* Je bent de spil in de ontwikkeling van een groep leerlingen

Onze school valt onder Stichting Onderwijsgroep Amersfoort. De onderwijsgroep voert een vooruitstrevend en aantrekkelijk ontwikkelings- en beloningsbeleid. Binnen onze school zijn er veel mogelijkheden je verder te ontwikkelen. De inschaling van bevoegde
docenten vindt plaats in salarisschaal L11 (cao PO).

Het Axia College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs, waar we passend onderwijs bieden op het voor de leerling hoogst haalbare niveau; vmbo b/k, mavo, havo en vwo. Axia betekent van waarde.
Op het Axia College staan de kwaliteiten van de leerling centraal; het is een gewone school waar je je diploma kunt halen, maar ook een speciale school, waar rekening wordt gehouden met de extra ondersteuning die onze leerlingen nodig hebben.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.