Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Aardrijkskunde (onderbouw)
Dienstverband
Toegevoegd op
13 februari 2020
Eind Datum
2 maart 2020
Functie naam
Aardrijkskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.6
Plaats
Hoogvliet
Loon indicatie
LB
Organisatie
Einstein Lyceum
Website

Einstein Lyceum uit Hoogvliet zoekt een Docent Aardrijkskunde (onderbouw) per

Het Einstein Lyceum zoekt een enthousiaste, vakkundige en bevoegde teamplayer die het team van het Einstein Lyceum in Hoogvliet komt versterken.

De vacature bestaat uit:
– 14 lesuren onderbouw aardrijkskunde (evt. aangevuld met enkele uren wiskunde)

Nadere informatie en solliciteren:
Sollicitaties voorzien van een motivatiebrief en cirriculum vitae kunt u via de advertentie op Meesterbaan plaatsen.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de directeur van de school, dhr. R. Majewski (rmajewski@einsteinlyceum.nl). Ook indien u geïnteresseerd bent in een deel van de vacature, nodig ik u uit te solliciteren.
 

Het Einstein Lyceum is een openbare scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum en gymnasium in Hoogvliet (Rotterdam). Met het metrostation Zalmplaat naast de deur is onze school goed bereikbaar. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is te zien aan de resultaten die onze leerlingen halen en aan het team dat zich iedere dag inzet voor onze leerlingen. De basis is goed, ons leerlingenaantal groeit elk jaar en we werken actief samen met de omliggende basisscholen. We vinden het belangrijk dat we elkaar kennen.

Naast ons reguliere onderwijsprogramma bieden we uitdagende extra's aan in de pijlers World Class, Beeldklas, Sportklas en Muziek & Dans. Het Einstein Lyceum is een kleinschalige school, met ingang van 1 oktober 2019 telt de school ongeveer 750 leerlingen. Het personeel is van alle leeftijden, jong in hart en enthousiast. Samenwerking en intercollegiale consultatie staat centraal.

Het Einstein Lyceum zoekt teamspelers die iets extra's willen bieden voor onze onderzoekende en gemotiveerde leerlingen. Goede begeleiding en scholing staat hier tegenover. Kijk voor meer informatie op de website van de school: www.einsteinlyceum.nl.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.