Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent aardrijkskunde – VHL Leiderdorp
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
5 november 2020
Eind Datum
5 december 2020
Functie naam
Aardrijkskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,3
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leiden
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO
Website

Het Visser 't Hooft Lyceum, locatie Leiderdorp, zoekt per direct een 2e graad docent Aardrijkskunde voor 0,3 fte. Het betreft een reguliere functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Het Visser ‘t Hooft Lyceum, locatie Leiderdorp, zoekt per
direct
een 2e graad docent Aardrijkskunde voor 0,3 fte. Het betreft een reguliere functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Bijzonderheden

  • Lessen aan 4 klassen: 2 mavo, 3 mavo, 2 vwo en 3 havo/vwo.
  • De vacature staat niet open voor zij-instromers

 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een functie als docent voor ongeveer 0,3 fte, voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De cao-VO is van toepassing.
 
Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer P. Snaterse, teamleider, per e-mail sna@vhl.nl.

Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief kunt u tot uiterlijk donderdag 10 november 2020 plaatsen op www.meesterbaan.nl, ook bereikbaar via www.scoleiden.nl. Uitsluitend sollicitaties via Meesterbaan worden in behandeling genomen. 
           
 
 

SCOL (Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden) biedt primair en voortgezet onderwijs aan. Wij staan voor een breed onderwijsaanbod waarin iedere leerling zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Ons onderwijs is van hoge kwaliteit en gestoeld op de christelijke traditie. Onder SCOL vallen negen rooms-katholieke basisscholen en zes protestants-christelijke basisscholen in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude en het Bonaventuracollege en het Visser ’t Hooft Lyceum. Elke school geeft zelf vorm aan een herkenbare eigen én onderwijskundige identiteit, die wordt vormgegeven door professionals. Goed leren, goed leven en goed samenleven staat bij ons centraal. Hoe we dat doen lees je in onze strategische koers 2018-2022 via https://www.scoleiden.nl/strategischekoers-scol.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.