Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent Aardrijkskunde
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
13 oktober 2020
Eind Datum
25 oktober 2020
Functie naam
Aardrijkskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 0,7 fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Zaandam
Aanvang functie
1-11-2020
Loon indicatie
LB/LC
Organisatie
Pascal Zuid
Website

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste docent Aardrijkskunde (ziektevervanging)

Het betreft het verzorgen van de lessen Aardrijkskunde aan groepen in leerjaar 2 t/m 4 vmbo-tl. 

Pascal Zuid is een bijzondere school in de Zaanstreek. Het is onderdeel van stichting ZAAM en verzorgt samen met De Faam en Pascal College eigentijds onderwijs aan leerlingen op alle niveaus in het voortgezet onderwijs.
 
Leerlingen met een vmbo-advies, mavo-advies (vmbo-theoretische leerweg) en leerlingen met een mavo-havo-advies, kunnen op Pascal Zuid terecht. Met Praktijkschool De Faam bestaat een samenwerking om leerlingen met een praktijkadvies voldoende uit te dagen en waar mogelijk te begeleiden naar een vmbo-diploma (al dan niet binnen een leerwerktraject). Met het Pascal College worden trajecten ingericht voor leerlingen waarbij mogelijkheden worden gezien om op havoniveau uit te stromen. De school telt bijna 600 leerlingen.
 
Binnen de school worden verschillende trajecten ingericht die aansluiten op de leerbehoeften en leerstijlen van de leerlingen. Op school wordt samen gewerkt in en aan een veilige leeromgeving. Een omgeving waarin iedereen zich prettig voelt, iedereen zichzelf mag zijn en gezien en gewaardeerd wordt. De leerling ontdekt wie hij is en wat hij wil. Daarbij is aandacht voor de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Tijdens keuzeuren is ruimte voor extra ondersteuning en begeleiding en voor talentontwikkeling.
 
 In de eerste twee jaar is op school veel aandacht voor persoonsontwikkeling, kunst en creativiteit, gezondheid en groepsvorming en wordt gewerkt aan een goede basis op het gebied van algemene- en vakspecifieke kennis. Ook bestaat er een intensieve samenwerking met voetbalclub AZ.
 
In het examenprogramma (leerjaar 3 en 4) maakt de leerling kennis met verschillende beroepsbeelden en wordt tijdens de lessen en op stage gewerkt aan algemene beroepsvaardigheden. Met de vervolgopleidingen (mbo en havo) wordt gewerkt aan mooie doorlopende leerlijnen. De school profileert zich door een vernieuwend aanbod binnen het profiel Dienstverlening & Producten.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.