Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Aardrijkskunde
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
8 oktober 2018
Eind Datum
8 november 2018
Functie naam
Aardrijkskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8000
Provincie
groningen
Plaats
Stadskanaal
Aanvang functie
01-02-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Ubbo Emmius Scholengemeenschap
Website

Ubbo Emmius Scholengemeenschap zoekt voor de locatie Stationslaan in Stadskanaal met ingang van februari 2019 een docent (m/v) aardrijkskunde voor 0,8000 fte (20 lesuren). Bij voorkeur in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid. Het betreft vervanging wegens zwangerschapsverlof.
De functieschaal LB is op deze vacature van toepassing.

Ubbo Emmius Stationslaan
De locatie biedt onderwijs aan leerlingen havo en vwo. Docenten zijn resultaatgericht en proberen leerlingen te helpen maximale prestaties te behalen. Dat geldt voor het onderwijs in de verschillende vakgebieden, maar dat gebeurt ook vakoverstijgend, bijvoorbeeld
binnen het gymnasium; in culturele projecten; in het leren debatteren en in het technasiumonderwijs. We zien graag specialisten aan het werk, maar dagen je ook uit om over de grenzen van je vak heen te kijken.

Wij bieden
Een aantrekkelijke werkomgeving met een prettige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s. Op basis van de cao-VO ontvang je een prima salaris, 8% vakantie-uitkering, een aantrekkelijke eindejaarsuitkering en eventueel een tegemoetkoming in de reiskosten.
Ubbo Emmius biedt de medewerkers faciliteiten voor deskundigheidsbevordering en professionalisering.

Ubbo Emmius Scholengemeenschap
Ubbo Emmius is een bijzondere school waar, vanuit een christelijke traditie, ruimte wordt gemaakt voor vragen en antwoorden rond zingeving. Van de sollicitanten verwachten we dat zij daaraan een bijdrage willen en kunnen leveren. De scholengemeenschap kent zeven locaties in Stadskanaal, Onstwedde, Veendam en Winschoten. Er zijn in totaal 3000 leerlingen, maar door de vele locaties is er sprake van kleinschaligheid.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.