Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent AVO – Het Driespan – Het Warandecollege
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
15 januari 2020
Eind Datum
15 maart 2020
Functie naam
AVO mentor
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1 FTE
Plaats
Etten Leur
Organisatie
Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan
Website

Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan uit Etten Leur zoekt een Docent AVO – Het Driespan – Het Warandecollege per

Het Warandecollege te Oosterhout is per direct ter vervanging op zoek naar een docent AVO voor 1.0 fte.


Over Het Driespan

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op www.koraal.nl.


Over Het Warandecollege

Bij Het Warandecollege maken jongeren die op school en vaak ook thuis veel problemen hebben, een nieuwe start. We helpen bij het realiseren van een positief toekomstperspectief met een intensief programma waarin onderwijs en zorg zijn geïntegreerd. We willen voorkomen dat jongeren verder in problemen komen en zetten alles op alles om te zorgen dat ze weer aanhaken bij een opleiding of werk. De school geeft onderwijs op VMBO-niveau.


Over de functie

 • Wij zoeken een docent die flexibel is in het bieden van onderwijs aan deze mooie doelgroep leerlingen.
 • Kandidaten met ervaring binnen het speciaal onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep hebben onze voorkeur.
 • We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden; innovatief, transparant, samen en onderscheidend.

Wat bieden wij

 • Je krijgt een vervangingsaanstelling tot uiterlijk 1 april 2020 conform CAO Primair Onderwijs.
 • De functie van docent wordt ingeschaald in schaal L11, conform CAO Primair Onderwijs.
 • Na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering.


Wat vragen wij van jou

 • Je bent bevoegd leraar en in het bezit van een PABO diploma.
 • Je bent vaardig in het afstemmen op pedagogische en didactische behoeften van de leerling.
 • Je bent in staat te reflecteren op eigen handelen.
 • Je bent in staat creatief mee te denken in mogelijkheden.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent bereid te participeren in het 48 wekenprogramma (doorlopend onderwijsprogramma gedurende de vakanties voor de gesloten onderwijsgroepen).


Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen Koert van der Linden (Schoolleider Het Warandecollege): 0162 – 453 749.

Wil je meer lezen over Het Warandecollege bezoek dan onze website www.koraal.nl.


Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze vacature? Dan ontvangen we graag je motivatie en CV.

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.