Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent AVO – Het Ginnekencollege – Het Driespan
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 oktober 2020
Eind Datum
11 december 2020
Functie naam
AVO mentor
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1 FTE
Plaats
Etten Leur
Organisatie
Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan
Website

Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan uit Etten Leur zoekt een Docent AVO – Het Ginnekencollege – Het Driespan per

Voor het Ginnekencollege in Breda zoeken we een Docent AVO voor de VO en MBO klassen (1,0 wtf). Omdat onze school verbonden is aan de Rijks Justitiële Jeugdinrichting Den Hey-Acker is het van belang dat je, naast je pedagogische vaardigheden, affiniteit hebt met deze doelgroep.

Over het Ginnekencollege

Deze unieke school is verbonden aan Rijks Justitiële Jeugdinrichting locatie Den Hey-Acker en verzorgt onderwijs en arbeidstoeleidende trajecten voor jongeren en jongvolwassenen, in de leeftijd van 17 tot 20 jaar, met vaak ernstige gedragsproblemen. Wij doen dit in nauwe samenwerking met de jeugdinrichting. Ons gezamenlijke doel is jongeren te helpen bij het succesvol terugkeren in de maatschappij. Het Ginnekencollege biedt de mogelijkheid tot branchegerichte certificering, het behalen van MBO 1 en 2 diploma’s, het deelnemen aan staatsexamens VMBO-TL en HAVO en Arbeidstoeleiding. Trajecten worden bij ons op school zoveel mogelijk individueel vormgegeven, zodat ze passen bij de mogelijkheden en interesses van de jongeren.

Wij werken met een enthousiast en stabiel team, dat verantwoordelijkheid draagt voor deze bijzondere doelgroep. Geen dag is hier hetzelfde, een flexibele instelling en creatief om kunnen gaan met je taken en werkzaamheden zijn noodzakelijke eigenschappen. Gezien onze doelgroep is het belangrijk dat teamleden op elkaar kunnen vertrouwen en elkaar steunen in iedere situatie.

Wie zoeken wij?

De kandidaat die wij zoeken beschikt over voldoende pedagogische vaardigheden met het oog op de doelgroep verblijvend binnen een JJI. Hij of zij heeft affiniteit en/of ervaring met deze doelgroep en is zowel inzetbaar op individuele begeleiding als op (kleine) groepen. Plannen en organiseren past bij jou en je bent invoelend maar ook begrenzend naar jongeren toe.

Voldoe jij hieraan en ben jij een sterke persoonlijkheid die in staat is jongeren te motiveren en te enthousiasmeren? Ben jij daarnaast in het bezit van een PABO-diploma, toon je initiatief en ben je een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Het Driespan

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze website www.koraal.nl

Wat bieden wij jou?

  • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast conform CAO Primair Onderwijs.
  • De functie van Docent wordt ingeschaald in schaal L11, conform CAO Primair Onderwijs.
  • Na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling.
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering.

We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden; innovatief, transparant, samen en onderscheidend. En aanvullend de locatie specifieke waarden: vertrouwen, eigenaarschap, verbindend en uniek. Kandidaten met ervaring binnen het speciaal onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep hebben onze voorkeur.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Roân van Amstel of Erik Koppelaar via telefoonnummer 088- 07 18 445.

Over Het Ginnekencollege Klik hier
Over RJJI Den Hey-Acker Klik hier
Een kijkje binnen de muren: Klik hier

Interesse?

Wil jij deel uitmaken van ons hechte team? Stuur ons dan zo snel mogelijk je CV en motivatie!

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.