Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent AVO onderbouw Vriezenveen
Functie naam
Groepsleerkracht
Toegevoegd op
2 oktober 2019
Eind Datum
2 november 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0 FTE
Dienstverband
tijdelijk
Provincie
overijssel
Plaats
Almelo
Aanvang functie
per direct
Organisatie
CSG Het Noordik
Website

CSG Het Noordik uit Almelo zoekt een Docent AVO onderbouw Vriezenveen per per direct

Sta jij vol enthousiasme voor de klas en wil jij een bijdrage leveren aan de toekomst van onze leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Wij zijn per direct op zoek naar een:
 
Docent AVO-onderbouw
(0,8 – 1,0 FTE)
 
De functie
Wij zijn op zoek naar een docent AVO-onderbouw die zich fulltime wil inzetten voor onze onderbouw leerlingen. Als docent AVO-onderbouw vang je lessen op bij lesuitval en hier ontwikkel je ook lessen voor, begeleid je masterclasses en begeleid je leerlingen
die extra ondersteuning nodig hebben.
 
Samen zorgen we ervoor dat alle leerlingen een goede start maken in de samenleving. Dit doen we door de leerlingen te kennen en maatwerk te bieden.
Door jezelf continu te blijven professionaliseren en door een bijdrage te leveren aan het vernieuwen en verbeteren van de onderwijspraktijk haal je het beste in de leerlingen naar boven.
 
Werk je in het primair onderwijs, maar ben je nieuwsgierig naar werken in het voortgezet onderwijs? Dan is dit een uitgelegen kans om een kijkje in de keuken te nemen!
 
Wie zijn wij
CSG Het Noordik is een scholengemeenschap met een christelijke grondslag. Wij geloven dat onze wortels ertoe doen voor de samenleving van morgen. Onze medewerkers zetten zich in om de talenten van leerlingen optimaal te ontplooien en hun kennis te vermeerderen.
Dit doen we door onderwijs te bieden van hoge kwaliteit in een uitdagende, inspirerende en veilige omgeving.
 

Wie ben jij
Jij bent een:

  • docent die uitdaging zoekt op het gebied van eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van het onderwijs;
  • docent met een visie op gebied van toekomstgericht onderwijs;
  • collega die een echte teamplayer is.

Wat bieden wij

  • Een fijne, betrokken en warme werkomgeving;
  • Ruimte en tijd om jezelf te blijven professionaliseren;
  • Een Noordik-brede arbeidsovereenkomst voor de duur van het schooljaar;
  • Inschaling volgens de cao-vo.

CSG Het Noordik is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium met vestigingen in Almelo, Vriezenveen en Vroomshoop. In totaal heeft de school, verspreid over de vestigingen, ongeveer 3300 leerlingen en 370 personeelsleden. Iedere vestiging heeft zijn eigen traditie en schoolcultuur en profileert zich hiermee binnen de kaders van de school.

Onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van mensen, zodat zij kunnen deelnemen aan vervolgonderwijs, werk en het maatschappelijke verkeer. Voor ons betekent dit dat elke leerling telt: iedereen verdient kwalitatief goed onderwijs en krijgt de mogelijkheid eigen talenten te ontwikkelen. In ons onderwijs vormen vakinhoud en vaardigheid het fundament en werken we daarnaast aan het ontwikkelen van een persoonlijke levenshouding. Dat doen we met een activerende didactiek en door samenwerkend leren.

Wij leren en werken in een sfeer van vertrouwen, openheid en aandacht. Wij houden rekening met talenten, eigenschappen en persoonlijke situaties van onze leerlingen en medewerkers. Al onze medewerkers geven vanuit een persoonlijke beleving van het christelijk geloof vorm en inhoud aan het onderwijs.

CSG het Noordik wil voor haar medewerkers een professionele werkgever zijn. Alle medewerkers dragen bij aan het gezamenlijk resultaat en aan kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Dit vereist van onze medewerkers een instelling waarbij onderlinge samenwerking, vertrouwen, respect en collegialiteit nadrukkelijk aanwezig zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij als werkgever en medewerkers aandacht geven aan en kansen creëren voor eigen en andermans ontwikkeling. Medewerkers voelen zich verantwoordelijk en werken met een permanent oog voor kwaliteit. Het bieden van mogelijkheden tot zelfontplooiing is vanzelfsprekend. Wij hebben scholingsplannen die uitgewerkt worden in een jaarlijks scholingsaanbod, waarop medewerkers kunnen intekenen. Aan personeelsleden wordt de mogelijkheid geboden een EHBO/AED-cursus en/of BHV-cursus te volgen.

Naast de bovenstaande scholingsmogelijkheden biedt CSG Het Noordik nog andere arbeidsvoorwaarden, zoals salarissen conform de CAO-VO gebaseerd op het functiewaarderingssysteem FUWA–VO,een gunstige eindejaarsuitkering, regelingen als het fietsplan, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en bedrijfsfitness. Voor onderwijsondersteunend personeel zijn flexibele werktijden bespreekbaar. Dankzij de gunstige verlofregeling zijn onderwijsondersteunende personeelsleden alle schoolvakanties vrij net als de docenten. Met uitzondering van de zomervakantie. Deze vakantie is voor onderwijsondersteunend personeel vijf weken.

Kortom: kies voor een uitdagende functie bij een goede werkgever als
CSG Het Noordik, waarbij aandacht is voor zowel de mens als resultaat!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.