Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent AVO Praktijkonderwijs
Functie naam
AVO mentor
Toegevoegd op
26 november 2018
Eind Datum
21 december 2018
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.8 -1.0
Dienstverband
tijdelijk
Provincie
Noord-Holland
Plaats
IJmuiden
Aanvang functie
1 februari 2019
Loon indicatie
LB (conform cao VO)
Organisatie
Tender College
Website

Doceren van AVO vakken en verzorgen van mentorschap op een school voor vmbo (basis en kader) waarbij alle leerlingen in aanmerking komen voor lwoo en een school voor praktijkonderwijs.

Het Tender College zoekt een docent AVO voor het praktijkonderwijs. Het betreft een tijdelijke functie tot einde van het schooljaar.

Wij zoeken een enthousiaste collega, die affiniteit met het praktijkonderwijs en rekenen heeft. Naast leerkracht is het mentorschap een belangrijke pijler in de school. Als mentor maak je deel uit van een kernteam.

Het Tender College maakt deel uit van Dunamare Onderwijsgroep. Het is een school voor vmbo (basis en kader ) waarbij alle leerlingen in aanmerking komen voor lwoo en een school voor praktijkonderwijs. Alle leerlingen hebben extra ondersteuning en begeleiding
nodig.
 

Wij zoeken iemand met pabo-diploma of 2de graads bevoegdheid (of bereidheid om deze te halen) en affiniteit met het praktijkonderwijs

Als docent op het Tender College kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je onder andere:
·         een uitstekende verlofregeling;
·         een gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering;
·         een eindejaarsuitkering van 7,4 procent van het jaarsalaris;
·         een bindingstoelage voor docenten die het maximum van hun salarisschaal bereikt hebben en goed functioneren;
·         goede doorstroommogelijkheden naar andere Dunamarescholen;
·         automatische pensioenopbouw bij het ABP;
·         gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof;
·         goede scholingsmogelijkheden, extern en intern via de Dunamare Academie;
·         een fiscaal aantrekkelijk fietsplan.
 

Het Tender College IJmuiden is genoemd naar de tender, een hulpboot die schepen, mensen en goederen naar de juiste plek brengt. Die functie wil de school ook voor leerlingen vervullen; een gids zijn voor leerlingen die in het regulier onderwijs ‘tussen wal en het schip’ terecht kunnen komen. In het gebouw zijn zowel een praktijkschool gevestigd als een vmbo-school voor basisberoepsgericht en kader. De scholen hebben respectievelijk ongeveer 100 en 180 leerlingen. Extra zorg en aandacht voor alle leerlingen staat centraal. In het vmbo is er sprake van leerwegondersteunend onderwijs (lwoo) voor leerlingen die extra hulp nodig hebben. Er wordt geleerd in kleine klassen. In het vmbo wordt tevens een interne entreeopleiding aangeboden, een mbo-route naar niveau 1 of overstap naar het mbo.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.