Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent AVO voor 0,6 FTE in de regio Utrecht
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 augustus 2018
Eind Datum
13 oktober 2018
Functie naam
AVO mentor
Niveau
HBO
Aantal uur per week
24 uur
Provincie
gelderland
Plaats
EDE
Aanvang functie
27-8-2018
Organisatie
NIVVO B.V.
Website

NIVVO B.V. uit EDE zoekt een Docent AVO voor 0,6 FTE in de regio Utrecht per 27-8-2018

We zijn met spoed op zoek naar AVO docent voor het cluster 2 onderwijs in de regio Utrecht voor het vervangen van ziekte. Ben je per direct beschikbaar, reageer dan snel.

Functie
Voor een Cluster 2 VSO Onderwijsinstelling in de provincie Utrecht zijn wij met spoed op zoek naar een AVO docent op basis van ziektevervanging. Het betreft een vervanging voor drie dagen in de week in ieder geval tot aan de herfst vakantie. Je zal les gaan geven in de vakken Nederlands, NaSk, Informatica, Biologie en Koken aan doven en slechthorende leerlingen en leerlingen in het Autistisch Spectrum.

Functie eisen

 • Afgeronde PABO.
 • Sen heeft de voorkeur, is geen vereiste.
 • Leiderschap kwaliteiten.
 • Expressief kunnen spreken.
 • Ervaring met de doelgroep.
 • Duidelijke kaders kunnen aangeven.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
 • professionele begeleiding en coaching;
 • vrij tijdens de schoolvakanties;
 • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Tamara Schepers t.schepers@nivvo.nl
06-83534089

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"​ (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.