Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent basisschool
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
21 augustus 2018
Eind Datum
21 september 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Groepsleerkracht
Provincie
gelderland
Aantal uur per week
63%
Organisatie
Parkendaal Lyceum
Loon indicatie
In overleg
Aanvang functie
27-08-2018
Website
Plaats
Apeldoorn

Groep 7 leerlingen met extra aandacht vanwege hoogbegaafdheid; kleine setting dus veel interactie en gedifferentieerd lesgeven

Parkendaal School maakt een gezonde groei door en start het derde schooljaar met drie groepen. De vacature heeft betrekking op groep 7. Dat is een kleine groep van ca. 6 leerlingen die door hun varieteit van niveau bij voorkeur gedifferentieerd les ontvangen.
Blijvend uitdaging kunnen bieden voor hoogbegaafde leerlingen is daarbij ook van belang. Parkendaal School is samen met de onderbouw van Parkendaal Lyceum gevestigd aan de Regentesselaan 8 in het centrum van Apeldoorn en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Het aantal lesdagen en lesuren wordt in overleg vastgesteld en varieert tussen drie tot vijf lesdagen. Dat is mede afhankelijk van de inzet van vakdocenten. Je komt te werken in een team met twee andere basisschoolcollega’s. 

Gezien de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een mannelijke collega met bij voorkeur enkele jaren ervaring in het lesgeven. Maar dat is niet persé noodzakelijk. De affiniteit met hoogbegaafden (het bieden van extra leer uitdagingen) is
wel een nadrukkelijke wens evenals gedifferentieerd lesgeven. Er worden voor de lessen verschillende methodes gehanteerd welke tijdens de sollicitatiegesprekken kunnen worden besproken. 

Parkendaal School is niet gehouden aan de CAO voor het basisonderwijs maar hanteert wel een marktconforme beloning. T.a.v. de  pensioenregeling neemt Parkendaal de helft van de premie voor haar rekening. Verder ben je goed verzekerd tegen ongevallen en
je krijgt je reiskosten vergoed. 

Parkendaal Lyceum is een particuliere school voor mavo, havo en vwo. M.i.v. 2016 is de basisschool (met name de groep 6,7 en 8) van start gegaan. Met kleine klassen, een veilige leeromgeving, intensieve en individuele begeleiding wil Parkendaal het beste uit de leerling halen. Zeker op het gebied van leerprestaties, maar ook het welzijn van onze leerlingen staat centraal.

Parkendaal Lyceum staat voor:

  • kleinschalig onderwijs (ca. 8 leerlingen per klas);
  • onderwijs op maat;
  • intensieve en individuele begeleiding op diverse vormen van leerproblematiek, zoals dyslexie en dyscalculie;
  • veilige leeromgeving op rustieke locaties in Apeldoorn.

Een schooldag bij Parkendaal Lyceum duurt van 9.00 tot 16.40 uur. De laatste uren maken de leerlingen onder begeleiding hun huiswerk. Na schooltijd is je huiswerk af en is er gelegenheid voor sport, hobby's en/of gezin.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.