Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent bedrijfseconomie 1e graad
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
14 november 2020
Eind Datum
14 december 2020
Functie naam
Bedrijfseconomie
Niveau
HBO
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
Asap
Organisatie
Winford Amsterdam
Website

Winford Amsterdam uit Amsterdam zoekt een Docent bedrijfseconomie 1e graad per Asap

Wij zoeken voor het bedrijfseconomie een docent met ervaring in de examenklassen. Kennis van het examenprogramma is een pré. 

Winford Particulier Onderwijs
Al meer dan 40 jaar is Winford een gerenomeerd particulier instituut. Winford is in 2009 ontstaan uit vier scholen, Instituut Vrijbergen, Instituut Westvoorne, Stebo en sinds maart 2015 Parkendaal Arhem.

Wij bieden onderwijs aan op VWO, HAVO en MAVO niveau in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht  Daarnaast hebben wij op alle genoemde locaties ook een basisschool. Wij hebben in Breda ook een basisschool.

Werken bij Winford
Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig en de lesgroepen bestaan uit maximaal twaalf leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel.

Scholing en opleiding
Op Winford ontwikkelen ook de leraren zich steeds verder. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten goed opgeleid zijn en hun competenties voortdurend blijven uitbreiden. Alleen op die manier blijft het leraarschap uitdagend en inspirerend. Onze nieuwe medewerkers krijgen een uitgebreide begeleiding en gedurende het eerste jaar een tiendaagse Winford-leraarcursus. 

Goede arbeidsvoorwaarden & sfeer
Bij Winford krijgen de medewerkers een marktconform salaris.  Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig  en we werken met kleine lesgroepen. 
Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen  zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel. 
 
Vereiste deskundigheden

  • Bevoegd en bekwaam voor de te geven lessen;
  • Op de hoogte van en een visie op de recente onderwijskundige ontwikkelingen in het VO op zijn vakgebied en die in de nabije toekomst zullen of kunnen plaatsvinden;
  • Voorgenomen beleid om kunnen zetten in concrete instrumenten

Voordelen van het lesgeven op Winford:

  • Kleine klassen
  • veel direct contact met leerlingen
  • geen overbodige bureaucratie
  • veel invloed op lesmethode en lesinhoud

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.