Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent (bedrijfs)economie 1e of 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
20 november 2020
Eind Datum
11 december 2020
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,92 - 1,0 FTE
Plaats
Ter Apel
Aanvang functie
01-01-2021
Loon indicatie
LB
Organisatie
RSG Ter Apel
Website

Docent (bedrijfs)economie 1e of 2e graads voor 23 lesuren

We zijn per 1 januari 2021 op zoek naar een docent (bedrijfs)economie (m/v), voor de onder- én bovenbouwklassen voor alle niveaus voor 23 lesuren per week.
 

De gevraagde collega beschikt over minimaal een 2e graads bevoegdheid Economie. Met het oog op de geplande invoer van het vak bedrijfseconomie is een bevoegdheid voor bedrijfseconomie een pré.

Het betreft een tijdelijke functie tot 31 juli 2021 met uitzicht op een vaste betrekking.

Hoofddoelstelling van de RSG Ter Apel is het invullen van onze zogenaamde regiofunctie: we willen zoveel mogelijk leerlingen uit onze regio uitstekend openbaar onderwijs aanbieden. Wij bieden onderwijs van vmbo-basis tot en met atheneum. Met uitstekend bedoelen we onderwijs dat in een veilige leeromgeving plaatsvindt: leerlingen moeten zich thuis voelen bij ons. Dat proberen we te bereiken door duidelijkheid en structuur aan te bieden zodat leerlingen (maar ook hun ouders!) weten wat er van hen verwacht wordt, maar ook weten wat ze van ons kunnen verwachten. Het is eigentijds onderwijs dat rekening probeert te houden met verschillen tussen leerlingen (en hun behoeftes) en dat alle leerlingen uitdaagt om hun capaciteiten optimaal te ontwikkelen. Dit alles geldt ook voor onze zogenaamde zorgleerlingen. Leerlingen met leer en/of gedragsproblemen proberen we met extra begeleiding tot optimale ontplooiing te laten komen. We zijn van mening dat we door deze werkwijze onze leerlingen de kennis en vaardigheden kunnen laten verwerven die ze nodig hebben in hun toekomst als sociale en mondige burgers.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.