Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Bedrijfseconomie en Handelsvakken
Dienstverband
Toegevoegd op
5 oktober 2020
Eind Datum
6 november 2020
Functie naam
Bedrijfseconomie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Gouda
Aanvang functie
05-10-2020
Organisatie
mboRijnland
Website

mboRijnland uit Gouda zoekt een Docent Bedrijfseconomie en Handelsvakken per 05-10-2020

Ben jij onze nieuwe collega die het hart van onze studenten weet te raken? Heb je ervaring in het werkveld Bedrijfseconomie / Handel en ben je daarnaast een bevoegd docent? Dan hebben wij wellicht een hele mooie uitdaging binnen mboRijnland! Wij zoeken namelijk per direct een Docent Bedrijfseconomie en Handelsvakken voor ons MBO College Economie. Liefst een ervaren docent met ervaring in het MBO onderwijs. Als docent binnen deze opleiding leer je de studenten alle fijne kneepjes van het vakgebied waarbij de focus tijdens de opleiding ligt op het samenwerken, aansturen en het leren kennen en begrijpen van je doelgroep. 

Wat ga je doen?

– Je bereidt lessen voor en geeft zowel  digitale als fysieke lessen op het gebied van bedrijfseconomie en Handelsvakken zoals o.a. rekenen, statistieken en verkoop afhandeling;
– Je begeleidt studenten in hun leerproces, op vak inhoud maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling;
– Naast lesgeven vind je het ook leuk om studenten te begeleiden tijdens de stage;
– Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en afstemming van het onderwijscurriculum.

Wie zoeken we?

Pedagogisch/didactische bekwaamheden vinden we natuurlijk belangrijk. Verder kun je goed contact maken met uiteenlopende studenten van niveau 2,3 en 4. Je weet ze te motiveren en een veilige en uitdagende leeromgeving creëren in de klas. Ook vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen zijn nodig in deze baan. Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een docent die plezier heeft in mbo-onderwijs, die goed kan improviseren en een teamspeler is. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt in een veranderende en dynamische organisatie. Belangrijk voor ons is bovendien dat je een bevoegd docent bent. Bevoegd docent zijn kan op verschillende manieren. Indien je minimaal een HBO diploma hebt en ervaring in het vak dan bieden wij je de mogelijkheid om je bevoegdheid voor het MBO te halen.

Verder beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:

– Onderwijsbevoegdheid 2de graad;
– Goed kunnen organiseren en differentiëren in de klas;
– Bekendheid met de opleidingsstructuur van het MBO;
– Relevante werkervaring binnen genoemde richtingen. 

 Wat bieden wij? 

Je komt terecht in een team die zich met enthousiasme en oog voor de studenten en haar omgeving, vol inzetten voor een uitdagende en prettige leeromgeving. Daarnaast kun je rekenen op een salaris van maximaal € 4.359 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal LB, cao MBO). De vacature is tijdelijk en loopt door tot einde schooljaar 31-7-2021. Verder is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor.

Daarnaast bieden wij:

– 8,33% eindejaarsuitkering; 
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen; 
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling; 
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling; 
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met vacature verantwoordelijke onderwijskundig teamleider Dolf Reith per mail op: dreith@mborijnland.nl en telefonisch op: 06-15408051.

Reageren?

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onze website www.mborijnland.nl, waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure. 

Na je sollicitatie 

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.

Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.