Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent (bedrijfs)economie
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
8 september 2020
Eind Datum
29 september 2020
Functie naam
Bedrijfseconomie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2 - 0,5
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Oss
Aanvang functie
07-09-2020
Loon indicatie
LB of LC
Organisatie
Het Hooghuis
Website

Het Hooghuis uit Oss zoekt een Docent (bedrijfs)economie per 07-09-2020

Ben jij docent bedrijfseconomie en wil je lesgeven aan havo-leerlingen? Wil je aan de slag op een sfeervolle school met BYOD in Oss en een International Business School? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen bedrijfseconomie aan leerlingen in de bovenbouw havo en enkele uren algemene economie in de onderbouw havo. Je draagt ook bij aan de verdere ontwikkeling van de International Business School.

Jouw profiel
Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak bedrijfseconomie, of je bent in opleiding voor het behalen van de eerstegraads bevoegdheid. Ervaring in de boven- en onderbouw havo strekt tot aanbeveling.

Jouw werkplek
Het Hooghuis (circa 4.200 leerlingen, ruim 480 medewerkers) is een brede scholengemeenschap met praktijkonderwijs, alle vmbo-afdelingen en -leerwegen, havo, atheneum en gymnasium.

De school is de eerste en enige brede schoolgemeenschap in Oss en omstreken en is gehuisvest op zes locaties: vijf in Oss en één in Heesch. Het motto daarbij is: ‘het geheel is meer dan de som der delen’. Samen staan zij voor kwaliteit, veiligheid en gezamenlijkheid.
Vernieuwende inspanningen zijn kenmerkend voor de locaties. De locatie gebruikt BYOD en ICT speelt een vooraanstaande rol in het curriculum.

Het Hooghuis werkt vanuit gezamenlijke waarden aan ontplooiing en ontwikkeling, met respect voor ieders eigenheid. Iedereen krijgt de ruimte om gelukkig te worden.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (ongeveer 0,2-0.5 fte) ter vervanging wegens ziekte voor nog onbekende duur. Ingangsdatum: z.s.m.
Bij deze interessante functie hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB) of maximaal 5.012 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: De heer E. Bakker
Functie: locatiedirecteur
Telefoon.: 0412 – 22 41 90

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

1e en/of 2e graads

Schaal LB of LC, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal

Meer informatie over Het Hooghuis in Oss vind je op: www.hethooghuis.nl.

Het Hooghuis is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.