Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Beeldende Vorming (0,25 fte)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 juli 2019
Eind Datum
23 augustus 2019
Functie naam
Beeldende Vorming
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,25 fte
Provincie
utrecht
Plaats
Amersfoort
Aanvang functie
1 september 2019
Organisatie
Het Element / locatie Kaliumweg
Website

Wij zoeken een docent Beeldende Vorming voor 6 lesuren per week

In verband met pensionering of vertrek van enkele collega’s en interne verschuivingen vanwege de veranderingen in ons onderwijsconcept zoeken wij voor onze locatie aan de Kaliumweg een

Docent  Beeldende Vorming voor 6 lesuren per week uur(0,25 fte)

Wie zoeken we
Je beschikt over of komt op afzienbare termijn in het bezit van een adequate lesbevoegdheid. Je bent  bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen. Ook studerenden worden van harte uitgenodigd te solliciteren. Wij
vinden zelfreflectie, persoonlijke groei en samenwerking  in het vakgebied belangrijk. De leerling staat centraal binnen Het Element. Betrouwbaar zijn, betrokkenheid tonen en het vermogen tot zelfreflectie vinden wij hiervoor belangrijk. Tevens vraagt dit
om een nieuwsgierige en onderzoeksmatige houding; je bent oprecht geïnteresseerd in onze leerlingen en kunt op een soepele wijze de verbinding met hen aangaan.
 
Wat bieden we
Op de functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke functie tot 1 augustus 2020 met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en voldoende formatieruimte.
 
Meer informatie en solliciteren?
Meer informatie over deze vacature kunt u inwinnen bij de heer J. Prenger via telefoonnummer 033- 460 26 03. Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en CV kun je mailen aan de heer K. Janssen, directeur van Het Element (vacatures@hetelement.eu). 

Affiniteit met de doelgroep, zoals uiteengezet in ons profiel, is gewenst.
 

Op de functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring.

Profiel
Het Element is een school met drie leerwegen: De Basisberoepsgerichte, de Kaderberoepsgerichte en de Gemengde leerweg. Op Het Element komen passie en talent samen. Of zoals Ken Robinson zegt: ‘Het Element is het punt waar natuurlijk talent en persoonlijke passie elkaar ontmoeten. Als mensen in hun element zijn, zijn ze het meest zichzelf.'  Voor meer informatie over onze school verwijzen we je naar www.hetelement.eu. Kies vervolgens voor de locatie Kaliumweg.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.