Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Beeldende Vorming/CKV, 1e/2e graads
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
8 mei 2020
Eind Datum
5 juni 2020
Functie naam
Beeldende Vorming
Niveau
HBO
Aantal uur per week
circa 0,50
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hoorn
Aanvang functie
01-08-2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
Tabor College
Website

Tabor College uit Hoorn zoekt een Docent Beeldende Vorming/CKV, 1e/2e graads per 01-08-2020

Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo, die leerlingen kansen biedt op een optimale ontplooiing in een prettige en veilige omgeving.

Met ingang van het nieuwe schooljaar, per 1 augustus 2020, zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Beeldende Vorming/CKV (1e/2e graads) voor circa 0,50 fte (12 lesuren). De lessen worden gegeven aan zowel de onder- als bovenbouwklassen MAVO/HAVO/VWO.

 

lerarenopleiding Beeldende Vorming, 1e/2e graads

Van personeelsleden verwachten wij dat zij zich in willen zetten voor het vormgeven van het beste onderwijs dat de leerlingen kunnen krijgen. Dat vraagt een professionele focus en de bereidheid te investeren in het onderwijs en de organisatie. Een open, kritische
houding op het eigen functioneren, geïnteresseerdheid in wat de leerlingen van het gegeven onderwijs vinden en de wens tot samenwerking met anderen in de organisatie zijn hiervan onderdelen.

Inschaling conform de CAO-VO

Nieuwe docenten worden intensief begeleid en ondersteund door docentcoaches die zowel groepsgewijs als individueel de nieuwe docenten de eerste jaren begeleiden. Docenten die voor het eerste jaar starten in een reguliere baan in het VO krijgen een reductie
van 20% op hun lestaak en het tweede jaar een reductie van 10%. Hierdoor heeft de startende docent voldoende tijd voor lesvoorbereiding en andere activiteiten.

Het Tabor College te Hoorn is een brede scholengemeenschap en biedt als college onderwijs aan ruim 3900 leerlingen op drie verschillende scholen: d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus.

d’Ampte biedt alle leerwegen van het vmbo en kent een groot aantal beroepsvoorbereidende uitstroomprofielen. Naast de reguliere mavo en Tech-mavo  zijn dat de gemengde leerweg (GL), de kaderberoepsgerichte leerweg (KBL) en de basisberoepsgerichte leerweg (BBL). Binnen de bbl en kbl heeft de school een vakcollege Techniek&Ondernemen, vakcollege Gezondheidszorg&Welzijn en een vakcollege Gezondheid&Sport.
Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo, die leerlingen kansen biedt op een optimale ontplooiing in een prettige en veilige omgeving.
Werenfridus is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Dé school voor slimme leerlingen met ambitie.

De leiding van het Tabor College is in handen van het College van Bestuur, verantwoordelijk voor de strategie van het Tabor College. De drie scholen binnen het College geven op eigen wijze invulling aan de doelstellingen van het Tabor College. De scholen binnen het Tabor College kunnen gekenmerkt worden als scholen waar niet ‘slechts’ op de winkel gepast wordt, maar waar onderwijsontwikkeling nadrukkelijk op de agenda staat. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.