Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Beeldende Vorming vervanging
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
9 november 2018
Eind Datum
25 november 2018
Functie naam
Beeldende Vorming
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,18 fte
Provincie
gelderland
Plaats
Dieren
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
LB
Organisatie
Het Rhedens Dieren
Website

Vervanging l omvang 0,18 fte l leerjaar 3 vmbo

De functie
In verband met het verlof van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een docent die de sectie kunstvakken in Dieren komt versterken.
 
Het gaat om lessen ckv, en je geeft deze binnen leerjaar 3 vmbo (basis/kader).

De lessen zijn allemaal op donderdag ingeroosterd.
 
 

Wat zoeken wij in jou?
Wij zijn op zoek naar een docent beeldende vorming die enthousiast is en ervaring heeft in het geven van lessen binnen het Voortgezet Onderwijs.
 
Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor beeldende vorming. Docenten in opleiding voor een bevoegdheid voor beeldende vorming kunnen eveneens in aanmerking komen voor deze vacature.
 
 

Conform cao VO

Het Rhedens Dieren is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Daar past een breed, aantrekkelijk onderwijsaanbod van vmbo- tot en met vwo-onderwijs bij. Vanaf september 2018 wordt het vierde jaar van havo en vwo aangeboden. Het Rhedens Dieren werkt al hard aan de verdere ontwikkeling van de bovenbouw havo/vwo. Naast deze ontwikkeling zijn het nieuwe vmbo en toekomstgericht onderwijs belangrijke ontwikkelingen waar de school mee bezig is.
 
De locatie in Dieren beschikt over een modern, kleurrijk gebouw en huisvest ongeveer 1000 leerlingen en 120 personeelsleden. Hard werken en een sociale opstelling vinden leerlingen en medewerkers van Het Rhedens Dieren vanzelfsprekend.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.