Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Beeldende vorming
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
23 oktober 2020
Eind Datum
6 november 2020
Functie naam
Beeldende Vorming
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Organisatie
LUCA Praktijkschool
Website

LUCA Praktijkschool uit Amsterdam zoekt een Docent Beeldende vorming per

In verband met zwangerschapsvervanging van een collega zijn wij per 1 januari 2021 op zoek naar een docent Beeldende Vorming voor 0,6 fte. De werkdagen zijn op woensdag, donderdag en vrijdag. Het gaat om een periode van 3 maanden, tot april 2021.
 
Wat ga je doen?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen beeldende vorming. Naast het lesgeven is jouw bevlogen inbreng van belang. Samen met je collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijsprogramma/doorlopende leerlijnen op onze school. 

We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.
 
Wat vragen wij van je?

  • 2e graad bevoegdheid;
  • Ervaring in het werken met PRO-leerlingen of (v)SO) met leermoeilijkheden is een pré;
  • Goed in het omgaan met niveauverschillen in de groep;
  • Affiniteit met taalzwakke leerlingen;
  • Enthousiast en flexibel en levert samen met het team een kwalitatief goed aanbod voor onze leerlingen;
  • Heel veel humor en geduld; 

Meer informatie?
Een uitgebreid
docentenprofiel
en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op
www.werkenbijhetvova.nl
.
Toch nog vragen? Neem contact op met Rob van Bever, Schooldirecteur, telefoonnummer: 020 – 579 71 50.
Solliciteren?
Beschrijf in jouw sollicitatie wat je kunt, wat je wilt, wat je meebrengt en wat je kunt ontwikkelen. Wat maakt dat je past bij onze school?
 
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 6 november a.s. indienen via het online sollicitatieformulier of per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl o.v.v. het vacaturenummer
20/21–063 .
 
Klik hier om direct online te solliciteren
 

De LUCA Praktijkschool is een kleine school met veel aandacht voor de individuele leerling. De school richt zich op de begeleiding en ontwikkeling van jongeren tussen de 12 en 18 jaar die het advies hebben gekregen om naar het praktijkonderwijs te gaan. Het onderwijs is niet zozeer gericht op het behalen van een diploma, maar op zelfstandig functioneren in de maatschappij.

Sinds het schooljaar 2018-2019 biedt het LUCA ook een schakelklas. Deze schakelklas is bedoeld voor groep 8-leerlingen die op de grens zitten van  praktijkonderwijs en de basisberoeps-gerichte leerweg met LWOO van het vmbo.
De leerlingen, docenten, conciërge en andere teamleden kennen elkaar goed. Dit zorgt voor een veilig en positief leerklimaat.  Leerlingen worden gestimuleerd en begeleid in hun interesses en mogelijkheden.

Het LUCA maakt deel uit van het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA). Het VOvA is een scholengroep in Amsterdam met een volledig voortgezet onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties in Amsterdam en telt in totaal ongeveer 3250 leerlingen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.