Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent begeleider
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
15 november 2019
Eind Datum
15 december 2019
Functie naam
AVO mentor
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
gelderland
Plaats
Nijmegen
Aanvang functie
1-2-2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
Flex College
Website

Heb jij hart voor onze doelgroep en ben je op zoek naar een leuke uitdagende baan (1,0 fte)? Dan ben je bij ons op de goede plek!
Wij zijn op zoek naar een docent begeleider met een beetje meer.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken docent begeleider voor onze leerlingen. Het betreft vervanging voor zwangerschapsverlof.
Je begeleidt een groep leerlingen in een kleine klas die steeds wisselt van samenstelling (tijdelijk verblijf). 
Heb jij hart voor onze doelgroep en ben je op zoek naar een leuke uitdagende baan? Kijk dan snel verder naar de functie eisen!

Ben jij: enthousiast, creatief, flexibel, geduldig, inventief, nieuwsgierig, luisterend én vragend, communicatief sterk en sociaal vaardig?
Kun jij: leerlingen individueel en in groepsverband begeleiden van Pro tot vwo niveau? Handelingsplannen en OPP’s opstellen? Goed plannen en organiseren? Motiveren en improviseren? Omgaan met weerstand? Leerlingen elke dag een nieuwe kans bieden? Leerlingen
ondersteunen in hun problematiek en hen helpen te groeien? Goed samenwerken met je collega’s, leerlingen, ouders/verzorgers, school van herkomst en externe betrokkenen?
Weet jij: veel van onderwijs, van het onderwijsaanbod in de regio, van internaliserend en externaliserend (gediagnosticeerd) gedrag en hoe hiermee om te gaan? Ben je redelijk bekend met het aanbod van de jeugdhulpverlening?
Heb jij: ervaring met onze doelgroep en een onderwijsbevoegdheid?
Dan ben je bij ons op de goede plek!

Wij bieden een kleine organisatie waarin iedereen gezien wordt, een enthousiast en betrokken team, een heel leuke doelgroep om mee te werken en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Arbeidsvoorwaarden conform cao VO, schaal LB. Tijdelijk contract tot en met 31 juli 2020 in verband met vervanging zwangerschapsverlof.

Het Flex College is een orthopedagogisch didactisch centrum (OPDC) en maakt deel uit van de stichting Samenwerkingsverband VO VSO Nijmegen e.o. Het Samenwerkingsverband VO-VSO helpt vo en vso scholen in de regio Nijmegen om alle leerlingen een passende onderwijsplek en zo passend mogelijke ondersteuning te bieden.
 
De organisatie van het SWV ziet er als volgt uit:

  • Bestuur;
  • Directeur SWV V(S)O Nijmegen e.o.;
  • Personeel behorend tot het SWV;
  • Staf, bestaande uit de Commissie Toewijzing Ondersteuning en de Afdeling dienst Ondersteuning & Advies;
  • Personeel behorend tot het Flex College (onderwijsvoorziening, OPDC).

Het aantal medewerkers per 1 augustus 2019 bedraagt ongeveer 75.
 
Op het Flex College bieden wij onderwijs en ondersteuning aan VO leerlingen die het om diverse redenen (tijdelijk) niet redden op hun eigen school. Samen gaan we aan het werk en op zoek naar een oplossing die er toe leidt dat leerlingen groeien en dat zij terug kunnen naar hun school van herkomst of doorstromen naar een meer passende school/opleiding (of zorgtraject). Ook zijn er leerlingen die op het Flex College blijven om hun diploma vmbo-t of havo te halen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.