Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Bewegingsonderwijs Houtens
Functie naam
Lichamelijke opvoeding
Toegevoegd op
2 december 2019
Eind Datum
1 januari 2020
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,35
Dienstverband
Provincie
utrecht
Plaats
Houten
Organisatie
Het Houtens
Website

Het Houtens uit Houten zoekt een Docent Bewegingsonderwijs Houtens per

Laat jij onze leerlingen ervaren hoe leuk bewegen is op de middelbare school?

Je vindt deze vacature op https://www.werkenbijsoosvoh.nl. HIer kun je ook meteen solliciteren.

Kijk je naar Houtens dan zie je geen grauwe school, maar een kleurrijk gebouw. In de gangen heerst een goede sfeer, levendig en energiek. Never a dull moment.

Houtens is een kleinschalige vmbo-school. Met zo’n 600 leerlingen is iedereen in beeld. Logisch dus dat de leraren zeggen: ‘Wij zien het kind.’ En dat is niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk op te vatten. Tien jaar geleden is deze school gebouwd op idealen. Leraren met vakkennis die hun vak echt uitoefenen voor de leerlingen. Leerlingen die zich bijzonder positief uitlaten over hun school. De jongeren stellen zich toegankelijk op en zijn vriendelijk. Kortom: de perfecte basis om op ontdekkingstocht te gaan. Leren wie je bent en wat je kunt, is namelijk al ingewikkeld genoeg. De leerlingen van Houtens worden gestimuleerd om hun eigen kwaliteiten en interesses te ontwikkelen. Zo worden deze jongeren klaargestoomd om zich na de middelbare school verder te ontplooien.

Binnen Houtens staat er een professioneel team van leraren dat elkaar weet te vinden. Er wordt hard gewerkt aan de toekomst van de leerlingen. Nieuwe initiatieven worden enthousiast opgepakt en verder uitgewerkt. Op vrijdagmiddag gaat het team wat later naar huis, niet door een te hoge werkdruk, maar door de vrijmibo.

Je plekje veroveren als leraar hoeft hier niet. Niemand staat er alleen voor en de begeleiding is top. De teamcoördinator leert je de routing en de regels en dan is er ook nog het ondersteuningsteam dat je helpt bij zorgvragen. Zo transparant als de school er van binnen uitziet, zo is ook de werkwijze.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.