Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Bewegingsonderwijs
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
7 februari 2019
Eind Datum
24 februari 2019
Functie naam
Lichamelijke opvoeding
Niveau
HBO
Aantal uur per week
+/- 0,9
Provincie
utrecht
Plaats
Houten
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
LB
Organisatie
Het Houtens
Website

Docent Bewegingsonderwijs

Op korte termijn zoeken wij een:

Docent Bewegingsonderwijs (+/- 0,9 fte)

Het gaat om een vervangingsvacature. We zoeken iemand die zo snel mogelijk kan beginnen en het gaat om een korte vervanging.
De einddatum zal waarschijnlijk ergens in maart liggen.
Het gaat om ongeveer 0,9 fte, dat zijn 17 lessen van 70 minuten. De lessen vallen in de 1e t/m de 3e klas van het VMBO.

 

 

Houtens is de school voor vmbo en mavo+ onderwijs in Houten. In ons onderwijs op Houtens staat ontdekken, ontwikkelen en ontplooien centraal. Wij bereiden onze leerlingen voor op een succesvol mbo traject of op een goede overstap naar de havo. Onze school wordt dagelijks bezocht door ruim 650 leerlingen. Dit staat garant voor een kleinschalig karakter van onze school waardoor wij erin slagen onze leerlingen te kennen. Personeel en leerlingen van Houtens werken in een modern en eigentijds schoolgebouw.

Ons logo is de vertaling van onze missie. In de missie van Houtens staan ontdekken, ontwikkelen en ontplooien centraal. In het logo van Houtens wordt dit weergegeven met behulp van drie jaarringen van een boom. Elke jaarring heeft betrekking op één van de drie bovengenoemde O’s. De binnenste jaarring is rood. Dit is de kern, het hart van de school. Rood staat voor passie, ontdekken, onderzoeken waar je talenten liggen, uit de veilige comfortzone stappen. Daarom is de binnenste ring niet rond, maar in ‘beweging’, zonder scherpe hoeken. Dit geldt ook voor de tweede ring. Op Houtens ontwikkelt de leerling zijn talent(en). Dit gaat niet zonder slag of stoot. Fouten maken mag, hier wordt je sterker van. De tweede ring heeft een blauwe kleur. De buitenring ring is rond en lichtgroen. De lichtgroene, ronde cirkel betekent afronding, je hebt je ontwikkeld, en je hebt je kunnen ontplooien. Echter, je bent nog niet klaar, je staat aan het begin van je carrière. Je gaat je verder ontplooien op een vervolgopleiding.

Iedereen – van directie tot conciërge, van docent tot technische dienst – straalt de drie O’s uit en brengt ze in de praktijk. Dit kun je zien aan alle medewerkers van Houtens. Zij zijn te typeren als open, persoonlijk, luisterend, gericht op samenwerking en gericht op het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van elk individu.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.