Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent bewegingsonderwijs
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
15 mei 2019
Eind Datum
3 juni 2019
Functie naam
Lichamelijke opvoeding
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,88
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Delft
Aanvang functie
3-6-2019
Organisatie
Christelijk Lyceum Delft
Website

Christelijk Lyceum Delft uit Delft zoekt een Docent bewegingsonderwijs per 3-6-2019

Wij zoeken met ingang van 3 juni een enthousiaste docent bewegingsonderwijs voor 22 lesuren per week voor HAVO en VWO klassen op de locatie Molenhuispad. Het betreft een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot begin november.

VISIE
Wij zijn een open christelijke school en werken vanuit vertrouwen in jongeren en dus in de toekomst. Wij bieden mavo, havo, technasium, atheneum en gymnasium aan. Ons onderwijs heeft een degelijke kant: klassikale lessen met vakleerkrachten en veel aandacht voor kennis en vaardigheden. Ons onderwijs heeft ook een innovatieve kant: vakoverstijgende projecten in de onderbouw, profielonderwijs in samenwerking met het bedrijfsleven in de bovenbouw en technasium voor zowel havo als vwo.

IDENTITEIT
Het CLD is een school die kansen biedt. Wij spreken elke leerling in de eerste plaats aan op zijn of haar niveau. Wij bieden ze tevens de mogelijkheid een stapje moeilijker te proberen. Daarom hebben we in de onderbouw zgn. dakpan-klassen. Dat zorgt voor uitdagingen en dat stimuleert de leerlingen. Wij plaatsen een mavo-leerling in een MH-klas: mavo met havo als kans en een havo-leerling in een HV-klas: havo met vwo als kans.

Het CLD schakelt de leerlingen in. Wij nemen onze leerlingen serieus. We luisteren naar ze in klankbordgroepen. Leerlingen worden ingeschakeld als mentoren voor eerstejaarsleerlingen en ze geven soms bijlessen. Op elke schoollocatie van het CLD zijn er culturele manifestaties waar zij muziek maken, toneelspelen, technisch bezig zijn, etc.

Het CLD is een christelijke school: We proberen onze identiteit te laten zien in de omgang met elkaar, bij dagopeningen, vieringen en de manier waarop we bepaalde leerstof aanbieden. Het vak godsdienst is verplicht. Er is altijd ruimte en respect voor andersdenkenden. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.