Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Biologie (0,4 FTE)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
20 september 2019
Eind Datum
19 november 2019
Functie naam
Biologie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
16 uur
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
26-1-2018
Organisatie
NIVVO Amsterdam
Website

NIVVO Amsterdam uit Amsterdam zoekt een Docent Biologie (0,4 FTE) per 26-1-2018

Wij hebben een vacature docent Biologie 2e graads binnen het voortgezet onderwijs in de omgeving van Alkmaar. Ben jij de docent die wij zoeken? Lees snel verder!

Functie
Voor een onderwijsinstelling in de omgeving van Alkmaar zijn wij per direct op zoek naar een tweedegraads bevoegd docent Biologie. Het betreft een tijdelijke aanstelling i.v.m. ziekte voor ongeveer 10 lessen per week. De vaste werkdagen zijn op woensdag en vrijdag.

Functie eisen

  • 2e graads onderwijsbevoegdheid Biologie;
  • Per direct beschikbaar voor 10 lesuren per week;
  • Ervaring en affiniteit met bovenstaande klassen.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

  • Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden
  • Een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer
  • Professionele begeleiding en coaching
  • Vrij tijdens de schoolvakanties
  • Minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Johan Keimpema via 06 1260 7874 (appen mag ook) of via j.keimpema@nivvo.nl

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.